Luka Jović doživio ozljedu noge

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 20:22

Još se ne zna kako je točno došlo do ozljede srpskog centarfora.

U petak poslijepodne slavni Real Madrid je na svojim službenim stranicama objavio vijest kako se prošloljetno skupocjeno pojačanje, srpski napadač Luka Jović, ozlijedio.

U priopćenju stoji:

„Poslije ispitivanja koje smo izvršili danas u sklopu medicinske službe Real Madrida, ustvrdili smo da je naš prvotimac Luka Jović doživio naglašeni lom petne kosti. U iščekivanju smo daljnjih procjena.“

Za sada se ne zna puno, ali postojane su špekulacije kako bi bivši igrač Eintracht Frankfurta mogao izbivati šest do osam tjedana.

 

 

Ovo se dogodilo unatoč tome što je Jović, manje-više, u karanteni zadnja dva mjeseca, a ozljeda dolazi kao ''šlag na tortu'' svim nevoljama koje su ga snašle u karijeri otkako je preselio na Santiago Bernabeu.

Jović je plaćen 60 milijuna eura prošlog ljeta, ali igrač za sada nije opravdao ogroman uložen novac, kako igrama na terenu, tako ni ponašanjem van njega.

Španjolska Primera za povratak na teren zakazana je 20. lipnja s planom da se prvenstvo zaključi 26. srpnja, što će predstavljati jako naporan ritam i zgusnut raspored momčadima ove lige.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Santiago BernabeuReal MadridkoronavirusozljedaLuka Jović

Ostale Vijesti