Luis Ibanez preporođen na Marakani: Zvezda ga ljetos uzela besplatno, a sada odbila milijunsku ponudu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.11.15. | 10:03

Zvezda ne pušta Ibaneza, a niti on sam ne želi iz Zvezde...

Luis Ibanez, danas igrač Crvene Zvezde, a nekoć Dinama, nalazi se na meti Red Bull Salzburga. Bogati austrijski prvak poslao je u Beograd ponudu od 1.400.000 eura, piše Mozzart Sport.

Iako je Ibaneza dovela besplatno prošlog ljeta, te je ovim transferom mogla izvući sjajan profit, Zvezda ne želi pustiti argentinskog lijevog beka.

 „Za neke igrače možda postoje nepristojne ponude, ali Ibanez nije na prodaju“, navodno je rekao Zvezdin trener Miodrag Božović.

A čini se da na Marakani želi ostati i sam Ibanez. Ne privlači ga niti 600 tisuća eura plaće koju mu nudi Salzburg...

„Ostajem u Zvezdi. Hoću napraviti veliki uspjeh sa Zvezdom. Želim da postanemo prvaci i plasiramo se u Ligu prvaka. Drago mi je da sam dobio ponudu od ozbiljnog kluba, pokazatelj je to da sam napravio nešto vrijedno za četiri mjeseca u Zvezdi. Hvala Salzburgu, ali ne žalim što je Uprava odbila ponudu. Planiram se igrama u Zvezdi vratiti na nekadašnji nivo iz Dinama“, poručio je Ibanez u razgovoru za Žurnal.

Prije dolaska u Srbiju, Ibanez je sedam godina proveo u Dinamu, za kojeg je odigrao preko 150 utakmica. U dresu Zvezde je u ekspresnom roku postao miljenik navijača i oduševio srpsku nogometnu javnost. Dosad je zabio tri gola i upisao čak šest asistencija, te je jedan od vodećih igrača Crvene Zvezde koja suvereno gazi prema naslovu prvaka. Imaju 14 pobjeda u nizu, čak 16 bodova više od drugoplasiranog Borca, odnosno nevjerojatnih +21 ispred najljućeg rivala Partizana


Tagovi

Luis IbanezCrvena zvezdaSalzburgRed Bull SalzburgDinamo Zagreb

Ostale Vijesti