Ludnica na Friuliju! Gol Perice, crveni Mandžukića, hattrick Khedire i pobjeda Juventusa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.10.17. | 20:22

Jedna od luđih utakmica u Serie A ove sezone.

Krenulo je jako dobro za Udinese jer u vodstvo ih je već u 8. minuti utakmice doveo mladi hrvatski reprezentativac Stipe Perica koji se sjurio prema golu, provozao Chiellinija na vrtuljku pa ga sjajno slomio u lijevu stranu i lijevom nogom pogodio suprotni kut legendarnog Buffona. Sjajan gol pogledajte u linku na članak.

>STIPE, STIPE! Perica sjajnom solo akcijom posramio velikane Chiellinija i Buffona i zabio za vodstvo protiv Juventusa (VIDEO)

Ipak, vodstvo nije dugo trajalo jer je samo šest minuta nakon toga Samir zabio autogol za izjednačenje, a u 20. minuti Khedira je postigao prvi od svoja tri pogotka na utakmici što je također svojevrsni fenomen jer rijetko kad on i zabija, ali danas je bio posebno raspoložen.

Nakon toga najveću glupost utakmice napravio je Mario Mandžukić koji je srušen u kaznenom prostoru nakon čega su on i suigrači tražili kazneni udarac. Naš reprezentativac je dobacivao sucu koji mu je u razmaku od 10 sekundu pokazao dva žuta kartona i morao je iz igre već nakon 26 minuta. Možemo misliti što je Mario rekao sucu, a situaciju pogledajte u videu.

 

Činilo se kako će Juventus platiti Mandžinu glupost kada je Danilo već na samom startu drugog dijela zabio za 2:2, no opet nisu dugo izdržali. Samo pet minuta kasnije Rugani je na asistenciju Dybale zabio za novo vodstvo Juventusa. Rugani je potom preuzeo ulogu asistenta i namjestio Khediri drugi pogodak na utakmici čime je pobjeda bila praktički osigurana.

 

Bez obzira na Stipicu i glupost Mandžukića ovu je utakmicu obilježio Sami Khedira koji je u 87. minuti postigao treći gol i tako kompletirao hat-trick. Odigrao je možda i jednu od najboljih utakmica karijere, a posljednji mu je pogodak namjestio Gonzalo Higuain koji je, zanimljivo, ostao bez pogotka na ovoj utakmici.

 

Do kraja utakmice u strijelce se upisao i Miralem Pjanić i tako postavio teniskih 6:2, a Juventus je danas realizirao baš svaki udarac koji je uputio u okvir gola. Herojska je ovo pobjeda Stare dame koje je 65 minuta igrala s igračem manje i pokazala veliki karakter.

Ostali su na trećem mjestu tablice s 22 boda, jednim manje od drugog Intera i tri manje od vodećeg Napolija. Sa novih šest golova prestigli su Napoli po broju postignutih pogodaka u Serie A, trenutno ih imaju 27, Napoli 26. Udinese je ostao pri dnu sa samo šest bodova u devet odigranih utakmica i ako ovako nastave ne piše im se dobro ove sezone.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Stipe PericaSami KhediraMario Mandžukić

Ostale Vijesti