Ludilo kakvo Rumunjska nije vidjela: Novopečeni drugoligaš imao je bod protiv velike Steaue, ali onda je sve krenulo kvragu! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.08.17. | 16:18

Kakva bolest!

U rumunjskom nogometu svakako nikada nije dosadno!

Nakon što je lani Viitorul Constanta, klub osnovan prije svega osam godina, osvojio prvu titulu prvaka u dramatičnoj završnici prvenstva, dolazi novi materijal za objavu.

Naime, u sedmom kolu rumunjske Lige 1, prvog razreda tamnošnjeg nogometa, susreli su se gradski rivali iz Bukurešta, Juventus i slavna Steaua. Juventus je klub koji je ove sezone izborio promociju u rumunjsku nogometnu elitu, ali im i ne ide najbolje, pošto imaju svega dva boda na kontu nakon navedenih sedam kola. No, stvari su sinoć mogle biti mnogo, mnogo drugačije.

U šestoj minuti sudačke nadoknade pri rezultatu 2:1 za Steauu sudac je pokazao na bijelu točku za Juventus, kojim bi mogli stići do velikog boda koji bi zasigurno pomogao i uzdrmanom moralu igrača novopečenih prvoligaša. No, stvari su krenule po zlu. Debelo.

Calintaru je pokušao servirati 'panenku' vrataru gostiju, Niti Florinu; međutim ona je toliko traljavo izvedena da ju je vratar Steaue uhvatio u njedra nježno, kao majka svoje novorođenče. Sudac je tada odsvirao kraj i zapečatio poraz Juventusa. No, izgleda da je tek tada krenuo pravi pakao. Već na terenu se dalo naslutiti da su suigrači ozbiljno zamjerili nonšalanciju Calintarua, pa je naguravanje krenulo već po promašenom jedanaestercu. Međutim, izvještaji iz svlačionice su potpuno suludi.

Prema informacijama, došlo je do brutalne tučnjave u svlačionici gdje je Calintaru završio – na bolničkom liječenju. Neki tvrde kako je slomio šaku nakon što je udario o zid, no neki govore da je to i posljedica prebijanja od strane vlastitih suigrača. Rezultat svega je i otkaz koji je ponudio šokirani trener Oprita.

Sve u svemu, izgleda da su teški dani pred Juventusom…

(Foto: screenshot)


Tagovi

Juventus Bukurešt

Ostale Vijesti