Ludi preokret Atalante, ali skupo plaćen: Ponajbolji igrač ozlijedio se i upitan za Šahtar

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.12.19. | 20:06

Gledali smo izvrsnu utakmicu.

Sjajnu utakmicu gledali smo na otvaranju današnjeg programa u Serie A. Atalanta je na domaćem terenu slavila protiv Verone s 3:2, ali drame nije nedostajalo, dapače. 

Bila je to utakmica u kojoj su gosti dva puta vodili, ali se rival Dinama iz Lige prvaka uspio oba puta vratiti, te na koncu slaviti golom u sudačkoj nadoknadi. 

Oba pogotka za goste djelo su Samuela Di Carminea. Prvo je zabio u 23. minuti, da bi izjednačenje uoči poluvremena donio fantastičan potez Ruslana Malinovskog. Napadač Verone ponovno svoju momčad dovodi u prednost u 57. minuti, ali je dvoboj na nulu vratio Luis Muriel iz kaznenog udarca. 

Krenula je Atalanta u punu ufenzivu, pomogao im je i drugi žuti karton Dawidowicza u 85. minuti, a potpuni preokret i vrijedna tri boda donio im je Djimsiti u trećoj minuti sudačke nadoknade. 

Ipak, bila je to skupo plaćena pobjeda za momčad iz Bergama. U 28. minuti ozlijedio im se Josip Iličić, bez ikakve dvojbe jedan od najboljih pojedinaca Atalante. Uz to, igrali su u najjačoj postavi utakmicu najvišeg intenziteta svega četiri dana uoči dalekog gostovanja u Ukrajini kod Šahtara. Hoće li to utjecati na njihovu igru u odlučujućem kolu Lige prvaka, saznat ćemo u srijedu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U drugom popodnevnom dvoboju Serie A, Udinese je na domaćem terenu uzvukao vrijedan bod protiv Napolija. Poveli su pogotkom Lasagne u 32. minuti, da bi izjednačenje donio Zielinski u 69. 

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/k4B2" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/v47M" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(foto: Reuters)


Tagovi

Serie AAtalantaMario PašalićJosip Iličić

Ostale Vijesti