Youtube Screnshot
Youtube Screnshot

Ludi dani u Koprivnici: Ante Vukušić postaje Farmaceut, a nakon Knolla odlazi i Karlo Lulić!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 08:00

Jedan od najboljih igrača Farmaceuta uskoro bi trebao zgotoviti transfer u Italiju.

Ludi dani u Koprivnici. Nakon što je treći najvrjedniji igrač u momčadi – Torles Knoll - transferiran u njemačkog trećeligaša Türkgücü München, nekoliko sati kasnije pojavila se i vijest kako su sporazumne raskide s klubom dogovorili braća Marko i Bruno Čovo. Osim toga, Kosovar Morina otišao je na posudbu u redove ambicioznog trećeligaša Vodica, ali sve to nije ono zbog čega bismo 'pali sa stolice'.

No, najnovije vijesti su baš takve. Naime, kako ekskluzivno doznaje epodravina, odlazak Torlesa Knolla ne bi se trebao tako drastično osjetiti jer bi uskoro novi igrač Slaven Belupa trebao postati Sinjski dijamant Ante Vukušić.

Nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa i miljenik Torcide posljednji je angažman imao u rumunjskom FCSB-u kojeg je napustio nakon nesuglasica s 'alfom i omegom' kluba Gigijem Becalijem.

Vukušić je prije toga igrao fantastično u Sloveniji gdje je bio jedan od najboljih igrača Olimpije, a od ovog ljeta je slobodan igrač. Vukušić bi tako trebao popuniti rupu u napadu nastalu odlaskom njemačkog napadača koji je u klub stigao na poziv bivšeg trenera Tomislava Stipića, a za Farmaceute je ukupno skupio 40 nastupa i devet pogodaka u svim natjecanjima.

No, to nije sve, jer epodravina dodaje kako se u Koprivnici sprema još jedan odlazak, a riječ je o jednom od najboljih klupskih igrača – Karlu Luliću.

On je navodno na korak od transfera u Serie B gdje bi trebao nastupati za Frosinone, a zasad nije poznat iznos odštete kojeg bi Slavenaši trebali uprihoditi od ovog transfera.



Tagovi

Ante VukušićKarlo LulićSlaven Belupotransfertransferinogometni transferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti