REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Lovro Majer odlazi iz Dinama!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.08.21. | 08:21

Ofenzivni veznjak napušta Maksimir nakon više od tri godine

Nakon niza glasina i priča, iz Maksimirske 128 stigla je potvrda jednog transfera: Lovro Majer definitivno napušta Dinamo i prelazi u francuski Rennes.

Modri broj 10 uskoro će realizirati prelazak u klub koji je prije tjedan dana Dinamu za njegove usluge poslao ponudu od 12 milijuna eura. Da je Majer, koji je u ljeto 2018. iz Lokomotive za dva i pol milijuna eura stigao u Maksimir, uskoro bivši član svlačionice hrvatskog prvaka, potvrdio je i trener momčadi Damir Krznar za Sportske novosti. Nagađa se da bi iznos transfera mogao doseći čak i 15 milijuna eura ukoliko se zadovolje određene stavke iz ugovora.

Na pitanje imaju li u klubu zamjenu za 23-godišnjaka, strateg Modrih rekao je da priliku može dobiti više igrača.

"Imamo. Planski smo doveli igrače, a prva varijanta je Luka Ivanušec. Luku smo dosta koristili na boku, sad odlaskom Majera on dolazi prema unutra, na boku imamo rješenja u Menalu, Špikiću i Kastratiju, plus u nekim utakmicama gdje je drukčija struktura, mogu svoju priliku dobiti Gojak i Bulat", zaključio je Krznar.

Majer je u 97 službenih nastupa u plavom dresu zabio 19 pogodaka i dodao 25 asistencija. Prema Transfermarktu danas vrijedi 13 milijuna eura, a koliko će Dinamo točno uprihoditi na njegovom odlasku, još ostaje za vidjeti.


Tagovi

Lovro MajerDinamo ZagrebRennes

Ostale Vijesti