Lovro Majer na transfer listi?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.12.19. | 09:06

Dobio je plavu desetku i povjerenje trenera, ali Lovro i dalje ne pruža igre kakve to drugi očekuju.

Mladi veznjak Modrih u ljeto je 2018. godine preselio je sa Kajzerice na Maksimir, a za njegove usluge Dinamo je izdvojio velikih 2,5 milijuna eura, što ga čini jednim od najvećih ulaznih transfera u povijesti HNL-a.

Za vrijeme svog boravka na Kajzerici Majer je bio glavni igrač Lokosa,  a u dvije sezone u HNL-u skupio je 14 pogodaka. Dinamu se priključio prošlog ljeta, a do sada je u dresu Modrih (u svim natjecanjima) skupio 24 nastupa, dok se u listu strijelaca upisao svega jednom.

Zanimljivo, Lovro je imao neke inozemne ponude ovog ljeta, ali Modri tada nisu ni htjeli čuti za prodaju. Sada, kada je u momčadi ostao Dani Olmo, a pored njega tu su još zanimljivi Luka Ivanušec te Damian Kodzior, Bjelica ima čak trojicu igrača „ispred“ Majera, što bi značilo da je Lovro Majer potpuno ispao iz kombinacija za prvu momčad.

Iako je u nekoliko utakmica dobio priliku da se pokaže sve što zna, Majerov najistaknutiji potez ove sezone bio je – crveni karton. Podsjećamo, Majer je u Superkupu protiv Rijeke u igru ušao u 83. minuti utakmice, da bi svega u tri minute uspio skupiti dva žuta kartona što je značilo da će na tuširanje nešto ranije od svojih suigrača. Dodajemo kako je Majer mogao dobiti i izravni crveni karton prilikom dobivanja prvog žutog (nesmotren start na Kvržiću), ali mu je tada glavni sudac utakmice Mario Zebec u toj situaciji malo progledao kroz prste.

Ponavljamo, iako vijest još uvijek nije potvrđena iz modrog tabora, indikativno je bilo pisanje nekih drugih hrvatskih medija koji su u rukavicama pokušali objasniti kako je Lovor Majer otpisan te bi brzo mogao biti „odstranjen“.

Dodatnu vrijednost ovoj priči daje i činjenica kako je Dinamo ove zime „bacio oko“ na četiri HNL veznjaka, a o tome ste već imali prilike čitati na Germanijaku:

Za kraj valja istaknuti kako Majer ima ugovor s Dinamom sve do ljeta 2023. godine, a iako ga transfermarkt procjenjuje na 2,5 milijuna eura, gotovo pa sigurno je da ga Modri nisu spremni ukoliko na Maksimirsku 128 ne sleti trostruko veća ponuda. Minimalno.

(foto:Pixsell)


Tagovi

TransfermarkttransferiZimski prijelazni rokprijelazni rokDinamo ZagrebLovro Majer

Ostale Vijesti