ALEXANDER DEMIANCHUK/Newscom/PIXSELL
ALEXANDER DEMIANCHUK/Newscom/PIXSELL

Lovren se zahvalio navijačima: Dobro jutro, prvaci!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.05.21. | 09:54

Branič Vatrenih u prvoj sezonu u dresu Zenita uzeo je dva trofeja, a zbog karaktera, zalaganja i kvalitetne igre zaslužio je i kapetansku vrpcu.

Nogometni klub Zenit jučer je u derbiju ruskog prvenstva demolirao prvog pratitelja Lokomotiv rezultatom 6:1 te tako osigurao treći uzastopni naslov prvaka te su još jednom dokazali da su nedodirljiva momčad ruskog prvenstva.

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren zbog ozljede nije mogao pomoći svojoj momčadi, no jutros se na svom Twitter profile obratio navijačima te zahvalio na podršci koju daju svom klubu.

"Dobro jutro, prvaci. Čestitam čitavoj momčadi i svim ljudima u klubu. Zbog ovoga sam došao u Zenit, ovo je moj drugi trofej ove sezone. Dragi navijači, hvala vam na podršci tijekom čitave sezone. Putovali ste po čitavoj Rusiji po velikoj hladnoći i bili ste s nama i kad nismo bili dobri. To pokazuje koliko vam je stalo do kluba", napisao je Lovren.

Podsjetimo, Lovren je u Zenit stigao ljetos iz Liverpoola za 12 milijuna eura te je odigrao 28 utakmica, a koliko je cijenjen dokaz je i kapetanska vrpca koju je ponio u drugoj polovici prvenstva.


Tagovi

Dejan LovrenZenit

Ostale Vijesti