Loše vijesti za Dalića – Interov dvojac upitan za Barcelonu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.10.18. | 09:12

Trener Intera također se nalazi u velikim mukama.

Nogometaši Intera pogotkom Maura Icardija u drugoj minuti sudačke nadoknade slavili su u Derbyu della Madonnina protiv gradskog rivala Milana.

ODIGRAJ Barcelona - Inter

Međutim, cijena koju će platiti za ta tri boda je poprilična. Naime, kako prenosi Calciomercato, trener Luciano Spaletti ostao je bez tri prvotimca zbog ozljede.

Prvi je Radja Nainggolan, čija ozljeda je i najozbiljniji. Kod Belgijca je u pitanju gležanj i još se ne zna koliko će biti odsutan, ali jedno je sigurno – nećemo ga gledati ovaj tjedan u ogledu Lige prvaka protiv Barcelone.

Uz novopridošlo pojačanje iz Rome, talijanski trener na klupi Nerazzura ostao je i bez hrvatskog dvojca – Ivan Perišić i Marcelo Brozović su obojica ozlijedili bedro desne noge te se najvjerojatnije neće oporaviti za put na Camp Nou.

ODIGRAJ Lazio - Inter

Zabrinjavajuće su to vijesti i za izbornika hrvatske reprezentacije, Zlatka Dalića, jer Vatreni igraju posljednja dva susreta Lige nacija sredinom sljedećeg mjeseca. Iako će se 'talijanski Hrvati' vrlo vjerojatno oporaviti za tu utakmicu, pitanje je hoće li izgubiti ritam i formu koja je u dosadašnjem dijelu sezone bila na visokoj razini.

To dokazuju i ocjene iz susreta s Milanom. Ivan Perišić je bio najbolje ocijenjeni pojedinac pobjedničke momčadi, prema specijaliziranom portalu WhoScored do 70. minute. Tada je šepajući napustio teren, a zamijenio ga je Keita Balde. Konačna ocjena za predstavu Perišića bila je 7.1, dok je Brozović – koji je odigrao cijelu utakmicu s povezom oko noge – zaradio ocjenu 7.4, a bolji od njega bili su samo strijelac Icardi i asistent Vecino.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Zlatko DalićMarcelo BrozovićIvan PerišićRadja Nainggolan

Ostale Vijesti