Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Loše vijesti: Dinamo ostao bez Ademija za Villarreal?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.04.21. | 08:05

Gvardiol je ponovno potvrdio da je ozljeda iza njega za razliku od Petkovića, a sad je trener Krznar zadobio nove glavobolje.

Dinamo je jučer u 28. kolu Prve HNL slavio u gradskom derbiju protiv Lokomotive rezultatom 0:2 te tako iskoristio kiks Osijeka u Koprivnici i odlijepio se sa vrhu prvenstvene ljestvice.

Trener Krznar zbog europskog uzvrata u četvrtaka protiv Villarreala nije želio riskirati s Petkovićem, koji je dobio poštedu, a i prema najavi trenera i u Španjolskoj neće krenuti od početka susreta, pa je u napadu zaigrao Marko Tolić, kojem to nije prirodna pozicija. Međutim, ovih dana iz Maksimira ne može bez loših vijesti pa se tako u susretu protiv Lokomotive ozlijedio kapetan i motor ekipe Arijan Ademi, a prema riječima Krznara prognoze nisu dobre.

"Naša taktika s Tolićem je funkcionirala polovično. Nismo imali igrača za dubinu. Nismo ništa pametniji nego prije utakmice. Ademiju je natečeno stopalo, moramo pričekati rendgen, ali prognoze nisu dobre. Nadamo se kako ćemo ga imati za Španjolsku. Gavranović neće biti spreman za Villarreal, možda za Istru. Petković napreduje, putovat će s nama pa ćemo na licu mjesta vidjeti hoćemo li ga koristiti“, izjavio je Krznar.

Podsjetimo, Dinamo u četvrtak od 21:00 sati na Estadio de la Ceramica igra uzvrat četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala u kojem će Modri pokušati nadoknaditi 0:1 iz susreta s Maksimira


Tagovi

Arijan AdemiBruno PetkovićMario GavranovićMarko TolićJoško GvardiolDamir Krznar

Ostale Vijesti