Lopovi mu ukrali 3 milijuna kuna dok je on debitirao za Barcu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.02.19. | 18:20

Dan za pamćenje.

U 24. kolu Primere, nogometaši Barcelone pošteno su se namučili protiv Valladolida. Ono što je trebao biti lak zadatak za vodeću momčad španjolskog prvenstva, pretvorilo se u mučenje, a utakmicu je riješio Lionel Messi jedinim pogotkom na utakmici u 43. minuti. Postigao ga je iz jedanaesterca, a zanimljivo je da je jedan promašio, i to pet minuta prije kraja utakmice.

Od prve minute za Blaugranu je zaigrao i Kevin Prince Boateng, kojemu je ovo bio prvenstveni debi u dresu kluba s Camp Noua. Prethodno je upisao nastup tek u kup utakmici sa Sevillom. Trebala je to biti večer za pamćenje za Ganca – što je svakako i bila, ali u nešto ružnijem scenariju od planiranog.

Kako prenosi španjolski list Marca, 31-godišnjem veznjaku lopovi su opljačkali kuću u kvartu Sarria, u Barceloni. Prilikom krađe koja je izvršena tijekom odigravanja utakmice, otuđeno mu je između 300 i 400 tisuća eura, što je iznos od gotovo 3 milijuna kuna.

Nije Boateng jedini igrač Barcelone kojemu se ovo dogodilo. Za vrijeme odigravanja utakmice Lige prvaka između katalonskog kluba i Intera, lopovi su provalili u stan Jordija Albe i otuđili zasad neutvrđenu količinu novca.

Policija traga za počiniteljima.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kevin-Prince Boateng

Ostale Vijesti