NK Lokomotiva
NK Lokomotiva

Lokomotiva vratila bivšeg hrvatskog reprezentativca!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 12:16

Ovo mu je drugi povratak u HNL.

Nakon sedam mjeseci odsustva, Karlo Bartolec vratio se u HNL! IOvaj izdanak Lokomotivine i Dinamove škole nogometa sa seniorskim nogometom započeo je u Lokomotivi u koju se vraća nakon sedam godina. Naime, Bartolec je krajem ljetnog prijelaznog roka 2016. napustio Kajzericu i pojačao danski nordsjaelland koje su mu nakon tri godine igranja omogućile 2.7 milijuna eura vrijedan transfer u najjači danski klub Copenhagen.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bartolec se svojim igrama u Danskoj izborio za poziv Zlatka Dalića u A reprezentaciju Hrvatske. Za Vatrene je debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Jordana u listopadu 2018., a ukupno je zabilježio pet nastupa, od čega dva od prve minute u kvalifikacijama za Euro 2020. Na ljeto 2021., nakon spomenutog Eura, Bartolec se vraća u HNL, u Osijek, no zbog loma metatarzalne kosti u stopalu za Bijelo-plave odigrao je tek 26 nastupa u godinu i pol.

Početkom godine prešao je u mađarsku Puskas Akademiju, a sada se drugi put u svojoj karijeri vraća u HNL i to u klub u kojem je započeo sa seniorskim nogometom.

"Karlo Bartolec se vratio na Kajzericu! Bartolec je bio član Lokomotive u periodu od 2014. do 2016. Godine gdje je upisao 78 službenih nastupa i upisao 10 asistencija. Tada je ostvaren njegov transfer iz Lokomotive u danski Nordsjaelland. Nakon Nordsjaellanda bio je u danskom velikanu Copenhagenu, da bi se u ljeto 2021. vratio u HNL u dresu Osijeku, iz kojeg se zaputio u mađarski Puškaš AFC. U međuvremenu je upisao i 5 službenih nastupa za A reprezentaciju Hrvatske. Dobrodošao natrag Bart!", objavila je Lokomotiva na svojim službenim kanalima. (nr)

Događaje sa zadnjeg dana prijelaznog roka pratite OVJDE:

Na ishod prijelaznog roka možete se okladiti OVDJE:


 


Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaHNLKarlo Bartolec

Ostale Vijesti