NK Lokomotiva/nklokomotiva.hr
NK Lokomotiva/nklokomotiva.hr

Lokomotiva remizirala kod slavnog Panathinaikosa, pojačanje iz Parme zabio u završnici dvoboja

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.08.21. | 21:48

Lokomotiva povela, Grci preokrenuli u razmaku od dvije minute.

Lokomotiva je u nedjelju trebala gostovati na Rujevici u sklopu četvrtog kola 1.HNL, međutim, Rijeka je zatražila odgodu kola zbog uzvratne utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige kojeg u četvrtak 12. kolovoza igra protiv Hiberniana iz Edinburgha.

Stoga, Lokomotiva je otputovala u Atenu kako bi odigrala prijateljski dvoboj protiv slavnog Panathinaikosa.

Silvijo Čabraja krenuo je sa sastavom koji je započeo i prva tri prvenstvena kola nakon kojih Lokomotiva drži vrh ljestvice s istim brojem bodova kao i Rijeka i Osijek. Nakon početnog odmjeravanja snaga i dva pokušaja s obje strane, Lukas Kačavenda zabio je u 20. minuti sjajan pogodak s ruba kaznenog prostora za vodstvo Lokosa.

Hrvatski predstavnik držao je prednost do 38. minute kada je Hatziyovanis zabio iz sumnjivog penala, a isti igrač je dvije minute kasnije zabio iz očiglednog zaleđa za preokret Panathinaikosa.

U nastavku utakmice Čabraja je ubacio 13 novih igrača, među kojima je bilo jako puno juniore, a zagrebački sastav stigao je do izjednačenja tri minute prije kraja pogotkom novog pojačanja, talijanskog napadača pristiglog na posudbu iz Parme Gabrielea Artistica koji je nakon oduzete lopte rutinski zabio za zasluženo izjednačenje.

Lokomotiva se sada okreće idućoj prvenstvenoj utakmici koju 14. kolovoza na Kranjčevićevoj igra protiv istre 1961.


PANATHINAIKOS - LOKOMOTIVA 2:2

20' 0:1 Kačavenda / 38' 1:1 Hatziyovanis kazneni udarac 11m / 40' 2:1 ponovno Hatziyovanis / 87.2:2 Artistico

Početna postava: Santini, Pivarić, de Haas, Soldo, Cipetić, Cokaj, Marić, Stojković, Kačavenda, Aliyu, Dabro

klupa: Matasović, Hendija, Maleš, Marku, Magdalenić, Artistico, Čabrajić, Osmanković, Dajčer, Vranjković, Salihu, Žilinski, Florutz



Tagovi

NK LokomotivaPanathinaikos

Ostale Vijesti