Lokomotiva preokretom do punog plijena protiv Osijeka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 19:52

Zadnje minute ponovno kobne za goste.

Odigrana je prva utakmica devetog kola Prve HNL lige između Lokomotive i Osijeka, u kojoj su domaćini preokrenuli rezultat i na kraju slavili rezultatom 2:1.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i već u sedmoj minuti su preko Marića došli u vodstvo 0:1. Odigrali su gosti brzi protunapad, a Marić se u gužvi u kaznenom prostoru najbolje snašao i pospremio loptu iza Grbića. Osijek i nakon gola nastavio dominirati, a Lokomotiva je prvu priliku imala u 22. minuti preko Kastratija, no njegov udarac sa 20-tak metara je završio na gredi. Međutim, u 37. minuti domaćin dolazi do izjednačenja. Sammir je izveo korner, lopta je nezgodno upala u peterac te iznenadila Ivušića i odbila se na nogu Halilovića za 1:1.

U drugom poluvremenu Osijek je nastavio dominirati te tražio sav plijen. Mogli su gosti zabiti preko Marića u par navrata, no Grbić je branio sjajno na vratima Lokomotive. Zabio je Osijek gol u 80. minuti, no sudac ga je opravdano poništio zbog zaleđa Mancea.

I kako staro nepisano pravilo glasi, ako ne zabiješ, primiš, a to se dogodilo Osijeku. Sammir je u 88. minuti pronašao Marka Tolića, a 23-godišnjak je fantastično prebacio Šutala, udario lažnjak Silvi i mirno matirao Ivušića. Mogla je Lokomotiva i do uvjerljivije pobjede, no Uzuni u 94. minuti nije imao dovoljno koncentracije te je utakmica završena rezultatom 2:1.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Jorge Sammir

Ostale Vijesti