Ljutiti Ivan Kelava: AS je izmislio moje izjave, nisam rekao da ćemo igrati za Real!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.05.16. | 16:25

Hrvatski vratar razočaran je španjolskim sportskim dnevnikom koji je objavio svoju verziju njegova intervjua...

Ivan Kelava pojavio se pred novinarima kako bi razjasnio jučerašnji nesporazum. Naime, madridski dnevnik AS objavio je jučer izjavu vratara Granade koji je navodno rekao kako bi „Real njegovom klubu mogao uplatiti bonus ako zaustavi Barcelonu“.

Jasno, to je podiglo prašinu na Pirenejskom poluotoku, no hrvatski golman objasnio je kako ništa napisano nije istinito.

„Predsjednik kluba Quique Pina, zabrinut viješću koju je pročitao u AS-u, nazvao me i rekao kako je u šoku, a ja nisam imao pojma o čemu priča. Kad sam i ja uzeo te novine u ruke i pročitao što su napisali, bio sam razočaran i ljutit jer ono što sam ja rekao nema veze s onim što je napisano“, kazao je Ivan Kelava.

„Dao sam intervju hrvatskim medijima, a moje riječi prenijeli su talijanski mediji, čiji je prijevod bio dobar. Ne znam što se dogodilo s AS-ovim prijevodom. Jako sam razočaran“, dodao je.

Kelava se još jednom osvrnuo na utakmicu Granade i Barcelone, u kojoj se Real nada kiksu Katalonaca.

„Granada će igrati pošteno protiv Barcelone. Uvijek igramo isključivo za sebe i nikog drugog. Ono što je napisano nema veze s mojim riječima. Mogu vam obećati kako ćemo na toj utakmici biti profesionalci, što smo uostalom uvijek“, najavio je Kelava i zaključio:

„No, ovo što su objavili nema veze s lošim prijevodom. Izmislili su mi izjavu, ništa od onog što je napisano nisam rekao. Hrvatski mediji točno su objavili moj intervju, Talijani su ga ispravno preveli, ali AS je svoj intervju izmislio.“

(Foto: Action Images)


Tagovi

BarcelonaReal MadridGranadaIvan Kelava

Ostale Vijesti