Liverpool pronašao rješenje za stopera kojem je zabio šest komada

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.01.16. | 12:40

Liverpool je pronašao barem privremeno rješenje za svoje probleme sa stoperima.

Menadžer 'Redsa' Jurgen Klopp ima velikih muka s ozljedama svojih centralnih braniča. Martin Škrtel, Dejan Lovren i Mamadou Sakho su trenutno van pogona, pa su na Anfieldu odlučili potražiti privremeno rješenje. Pronašli su ga u drugoligašu Queen's Park Rangersu, a radi se o braniču Stevenu Caulkeru, koji bi mogao doći na posudbu do kraja sezone.

24-godišnjak je trenutno na posudbi u Southamptonu, ali to će se prekinuti ako se postigne dogovor s 'Redsima', piše BBC.

Nagađa se kako Klopp želi dovesti Nevena Subotića s kojim je surađivao i svom bivšem klubu Borussiji Dortmund, a u igri je navodno i branič Schalkea, Joel Matip, koji bi možda mogao doći na ljeto, ali zasad ostaje kombinacija samo s Caulkerom.

On je zabilježio samo jedan nastup za englesku reprezentaciju i to 2012. godine i karijera mu nije baš išla ulaznom putanjom nakon što je preselio na posudbu na St Mary's stadion, nakon što je ranije igrao za Tottenham i Cardiff City.

U minuloj je polusezoni u elitnom razredu engleskog nogometa odigrao samo 144 minute, a statistiku je malo 'popravio' na utakmicama neuspješnih kvalifikacija za Europsku ligu i u Liga kupu. Popravio je pod navodnicima jer je igrao za Southampton koji je u Liga kupu doživio debakl i to baš protiv Liverpoola pred domaćim navijačima, izgubivši s čak 6:1. Bilo je to u prosincu i Caulker od tada nije igrao.

Bio je također i na posudbama u Yeovil Townu, Bristol Cityu i Swansea Cityu dok je bio ugovorno vezan na White Hart Laneu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

LiverpoolSouthamptonQueens Park RangersSteven Caulker

Ostale Vijesti