REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

Livaković: “Opet smo pokazali da je Hrvatska najjača kad je najteže”; Perišić: “Bila je dobra borba, sad imamo mir za pripremu za Ligu nacija” (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.03.23. | 09:39

Vratar i napadač Vatrenih nakon pobjede u Bursi

Jedan od junaka pobjede Hrvata protiv Turaka (2:0) bio je Dominik Livaković. Naš vratar spasio je mrežu s nekoliko sjajnih intervencija na startu, pri rezultatu 0:0.

“Imali su na početku par dobrih šansi, ali hvala Bogu spasio sam i obranio, drago mi je što sam pomogao ekipi. Onda smo se i malo stabilizirali, teško gostovanje, ovo je i više od tri boda u psihičkom smislu. Sve je dobro završilo nakon nesretnog rezultata u Splitu”, rekao je Livaković za Hrvatsku radioteleviziju.

Kazao je Dinamov čuvar mreže da su Vatreni ponovno pokazali karakter, posebice nakon neočekivanog remija u Splitu.

“Uvijek se priča da je Hrvatska najjača kad je najteže, mislim da smo i to danas pokazali”, rekao je Livaković.

Ivan Perišić našao se nekoliko puta u opasnim situacijama, puno je pomagao I obrani, uklizavao uz aut-crtu, a nakon utakmice posebno je izvodio Dominika Livakovića i dvostrukog strijelca Matea Kovačića.

“Skroz drugačija utakmica od one s Walesom. Bila je dobra borba, na početku su oni bili bolji. Imali smo nekoliko pogrešaka u dodavanjima, ali Livi je imao svoj dan, svaka čast. Kova je zabio dva gola, još bolje. Bitna tri boda i sad se na miru možemo pripremiti za polufinale Lige nacija. Budemo li tamo na nivou, mislim da imamo šanse, probat ćemo to osvojiti”, poručio je napadač Tottenhama.

Video izjava za HRT pronađite OVDJE. (G)



Tagovi

Dominik LivakovićIvan PerišićHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniKvalifikacije za Euro 2024

Ostale Vijesti