REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Lista Tudorovih nasljednika sve veća, šansa za njegov odlazak u Juve - sve manja

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.06.23. | 15:12

Čelnici Stare dame uzdaju se u dosadašnjeg trenera

Max Allegri ostaje trener Juventusa, rekao je šef Stare dame Maurizio Scanavino te naglasio da status 55-godišnjeg stratega nikada nije bio upitan, iako Bianconeri imaju jako tešku sezonu iza sebe.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Imamo dugoročne planove s Allegrijem. Naš je odnos posebno jak. Juventus je velika momčad, imamo skromne igrače i svi smo čvrsto na zemlji," rekao je Scanavino.


Velik je to udarac za obožavatelje rada Igora Tudora koji je, nakon napuštanja Marseillea, slovio kao glavni kandidat za mjesto u Juvenstusu. Dapače, i navijačima Stare dame svidjela se ideja o Hrvatu kao novom strategu njihova kluba, ali čelnici im tu želju ipak neće ispuniti, kako za sada stvari stoje. Tako će Tudor i dalje biti na 'burzi' dok se za njegovo mjesto u Francuskoj 'otimaju'.


La Provence tako javlja da je Christophe Galtier na užem izboru Olympiquea iz Marseillea. Iako je u francuskim medijima objavljeno da više nije trener Paris Saint-Germaina, njegov odlazak još nije službeno objavljen, no prema pisanju tamošnjih medija, dosadašnji vođa Parižana radije bi izabrao malo odmora, nego li preuzimanje vruće klupe OM-a. Trener Raya Vallecana, Andoni Iraola, je također kontaktiran, baš kao i Marcelino (koji je bez ugovora otkako je prije godinu dana napustio Athletic Bilbao). Spominje se i ime Marcela Gallarda, no još nije potvrđeno je li s njim bilo konkretnih razgovora. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor TudorOlympique MarseilleJuventusSerie ALigue 1

Ostale Vijesti