Boris Šćitar/Pixsell
Boris Šćitar/Pixsell

Lista "Dinamo iznad svih" objavila program: Privremeni stadion na Sveticama, novi Maksimir za dvije godine i nitko tko je 2000-ih upravljao klubom!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 10:25

Ova se lista ograđuje od mnogih dosadašnjih načina rada plavoga kluba

Sa svojim sloganom "U timu je snaga - Dinamo iznad svih!", lista nositelja Otta Barića predstavila je svoje kandidate i program za povijesne izbore u Dinamu koji će se održati 2. ožujka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Svjestan značaja koje mjesto Predsjednika našeg Kluba ima u životu sportskog diva kakav je Dinamo dodatno potaknutog ulogom Izvršnog odbora čiji bi predsjednik istovremeno bio, u svojem radu vodit ću se ovlastima koje mi daje klupski Statut, u svakom trenutku vodeći računa o samostalnosti rada klupske Uprave, uz uvažavanje specifične težine svih upravljačkih tijela Skupština, Nadzorni odbor, Izvršni odbor, Uprava, dopredsjednik Kluba", rekao je Barić, kažu u priopćenju.

Sva propisana izborna dokumentacija je 15. veljače dostavljena klupskom izbornom povjerenstvu te su, kažu, povratno obaviješteni da je listi dodijeljen redni broj 1. Na društvenim su mrežama presdstavljali kandidate, a usput objasnili i zašto im na listi više nema Krune Simona, proslavljenog hrvatskog košarkaša. Naglasili su i kako se žele odmaknuti od nekih dosadašnjih načina funkcioniranja kluba.

"Distanca od ponašanja i poslovanja koji su u zadnjih dvadesetak godina našem Dinamu, osim neupitnih sportskih uspjeha, donijeli i neke neželjene i sramotne učinke. Zbog toga, kao simbol novog početka, želimo na listi imati Dinamovce koji nisu sudjelovali u upravljanju Klubom od 2000–ih naovamo. Kampanja nije protiv nikoga, isključivo je s naše strane usmjerena na razmjenu argumenata i ideja za boljitak našeg Dinama."

Svoj su program sveli na devet točaka. One su financijsko poslovanje, stadionska infrastruktura, struktura i djelovanje sportskog sektora, statut, članstvo, integracija Dinama kao ključnog faktora zagrebačkog i hrvatskog sporta, integrirano djelovanje Dinama s drugim dionicima zagrebačkog sporta, proces drugačijeg financiranja sportskih klubova, društvena odgovornost.

Detaljno razrađen program liste „Dinamo iznad svih“, popis kandidata za skupštinu i nadzorni odbor s njihovim životopisima možete pronaći OVDJE.



Tagovi

Otto BarićGNK DinamoSkupština GNK DinamoStatut GNK Dinamo

Ostale Vijesti