GLEB GARANICH/Action Images
GLEB GARANICH/Action Images

Lijeva-desna, posebna amajlija i gadgeti: Modrić pričao o svojim rutinama (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.10.21. | 17:27

Naš kapetan drži se provjerenih običaja.

Službeni YouTube kanal Real Madrida objavio je kratki prilog u kojem Luka Modrić, David Alaba i Lucas Vasquez govore o svojim ritualima uoči utakmice. Kapetan naše reprezentacije drži se nekih praznovjernih tradicija, kao nekoć Goran Ivanišević.

„Prva stvar, kada izlazimo na zaigravanje na travnjak uvijek prvo prvo kročim lijevom nogom, a prije zagrijavanja uvijek skinem prsten i lančić. Kada stavljam kostobrane, uvijek poljubim onaj na kojem je slika moje obitelji.“

Na gostovanjima se ne odvaja od gadgeta i njemu omiljenih melosa:

„Na putovanja volim ponijeti svoj iPad na kojem gledam serije i slušam muziku na telefonu.“

Na pitanje o kakvoj je muzici točno riječ Luka je uz smiješak odvratio: „Bolje da ne znate.“

Mi možemo samo pretpostaviti da se negdje na Lukinoj playlisti nalazi bezvremenski hit njegovog sugrađanina Mladena Grdovića Nije u šoldima sve uz kojeg je Luka kao dijete mogao i komotno ubiti oko, što nam je prije par godina otkrio poznati viralni video.

Što se njegovih suigrača tiče, Lucas Vasquez je ptkrio kako u klupskom autobusu uvijek mora sjediti između Luke i Karima Benzeme, moramo primjetiti – prilično birano društvo. David Alaba je među svojim ritualima na dan utakmice istaknuo čitanje biblije i slušanje muzike.

U nedjelju će Luka po 400. put u karijeri odjenuti Realov dres i istrčati na teren povodom El Classica protiv Barcelone, dakako, prvo lijevom nogom. Ako ste uz neke običaje postigli toliko toga, zašto ih mijenjati? U dosadašnjih 399 nastupa, postigao je 28 golova i upisao 63 asistencije. Impresivno, a njegovoj igračkoj priči se još ne nazire kraj.



Tagovi

Luka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti