Action Images / John Sibley
Action Images / John Sibley

Liječnički pa potpis: Djuričin uskoro postaje novi igrač Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.08.22. | 13:13

Desetka bečke Austrije, koji je igrao za Herthu, Sturm Graz, Red Bull Salzburg, Brentford, Ferencvaros i Grasshoppers, uskoro bi trebao postati novi član Rijeke.

Izgleda kako će Rijeka problem centralnog napadača Riješiti dovođenjem Marca Djuričina, 29-godišnjeg napadača Austrije Beč koji je u svojoj iznimno bogatoj karijeri promijenio 11 klubova.

Djuričin igra na mjestu središnjeg napadača, ima 29 godina, ali njegov potpis zasad nije 100 posto siguran budući da rođeni Bečanin prvo mora proći liječničke preglede, a to baš i nije stvar formalnosti u njegovom slučaju.

Prema podacima dostupnim na TM-u, od sezone 10./11. pa sve do danas je 29-godišnji Austrijanac, zbog brojnih ozljeda, bio 'out' ukupno 801 dan! Dakle, nešto više od cijele dvije godine Djuričin je bio ozlijeđen.

Ove sezone je propustio četiri utakmice te je bio 'out' ukupno 47 dana zbog – navodi Transfermarkt – problema sa srcem!? Iako je bez imalo sumnje riječ o kvalitetnom igraču, tek treba vidjeti hoće li on proći liječničke preglede i hoće li postati član Rijeke.

S Red Bull Salzburgom je osvojio dvije dvostruke krune, bio je prvak Bundeslige 2 s Herthom, a posljednji trofej osvojio je u sezoni 16./17. kad je bio prvak Mađarske s Ferencvarosom.

Osim njega, u klub bi trebao doći i Gabriel Lunetta, 25-godišnji krilni napadač Atalante. 25-godišnji Talijan, koji posjeduje i francusku putovnicu, može pokriti sve pozicije na lijevoj strani, a iako je cijelu svoju dosadašnju karijeru bio član Atalante, debi za prvu momčad nikad nije dočekao. Igrao je za Primaveru, a potom i prošao brojne posudbe u Reggiani, Alessandriji, Renateu, Fiana Erminiju, Sudtirolu te Gubbiju. U Serie C skupio je 75, a u Serie B 62 nastupa.


Tagovi

HNK RijekaRijekaGermanijak transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.

Ostale Vijesti