Lewa vodeći u poretku za Zlatnu kopačku, 20-godišnji Estonac bod iza njega (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.11.19. | 13:56

Na četvrtom mjestu je mladi Haaland, Messi je 38., a Ronalda nema ni na mapi

Pogađate, trenutno vodeći u poteku je fantastični Robert Lewandwoski koji jednostavno ne prestaje puniti suparničke mreže. Skoro pa nevjerojatno zvuči podatak da je ove sezone samo u jednoj utakmici nije zabio pogodak te da ove sezone u 11. odigranih kola u Bundesligi ima pored svojeg imena zapisanih nevjerojatnih 16 pogodaka.

Lewa se tako u ovom trenutku nalazi na vodećoj poziciji sa ukupno 32 boda, a samo jedan jedini bod iza njega nalazi se 20-godišnji Estonac Erik Sorga koji je u 34 kola zabio 31 pogodak za svoju Floru iz Tallina. Njegova momčad sezonu je završila na prvom mjestu estonske prve lige pa tako on više neće moći ugroziti Poljaka.

Treće mjesto drži opasni Ćiro, ali ovoga puta nije riječ o Blaževiću već o napadaču Lazija Ciri Immobileu. On je do sada zabio 14 komada za Biancoceleste te je u ovom trenutku, uz petoplasiranog Haalanda, jedina ozbiljna prijetnja za devetku Bayerna.

Četvrto mjesto na ljestvici drži Ilia Shkurin, još jedan mladić koji ima svega 20 godina, a zanimljivo je da usprkos izvanrednoj formi ovaj mladić još uvijek nema upisan nastup za seniorsku reprezentaciju Bjelorusije.

Na sedmom mjestu je Timo Werner sa 22 boda, isto toliko ima ih i Jamie Vardy. 13. je mladi Tammy Abraham iz Chelsea koji je pravo otkriće ove sezone, a dvojac koji mnoge najviše zanima daleko je od borbe za tronom.

Leo Messi je trenutno 38. sa svega 16 bodova, dok je Cristiano Ronaldo sa pet postignutih pogodaka i 10 bodova na diobi smiješnog 200. mjesta.

(foto: screnshoot trensfermarkt, Reuters)

 


Tagovi

Zlatna kopačkaErling Braut HalandLionel MessiRobert LewandowskiErik SorgaCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti