REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Lewa u MLS-u? "Nadam se da će doći ovamo, bilo bi lijepo imati ga"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.01.23. | 18:23

Lewandowski je zabio 22 gola u 23 utakmice za Blaugranu, koja je trenutno prva na tablici LaLige

Robert Lewandowski ima ugovor s Barcelonom do 2026. s opcijom produljenja na još godinu dana, a nakon što smo prošli prijelazni rok gledali pravu trakavicu oko toga, sada se već spominje nova selidba za Poljaka. Naime, on već razmišljao o završetku karijere u MLS-u nakon odlaska iz Katalonije.Barem je to ono što je Lewandowskijev suigrač iz Poljske i trenutni napadač Charlotte FC -a, Karol Swiderski, otkrio, piše MLSsoccer.com.

"Da, ponekad me pita o MLS-u. Nisam siguran hoće li doći, ali ono što vidim iz razgovora s njim, možda će htjeti otići jednog dana u MLS i završiti svoju karijeru ovdje. Čekam ovaj trenutak, pa se nadam da će doći ovamo, jer on je stvarno legenda, ne samo u Poljskoj, nego čak mislim i u Europi. Postigao je mnogo, mnogo golova, pa bi bilo lijepo upoznati se u MLS-u."

Vidi li se Lewandowski igrajući u Sjedinjenim Državama? Lewandowskog su već nekoliko puta pitali bi li se bio spreman povući iz nogometa u Sjedinjenim Državama. Prije nego što je napustio Bayern München i pridružio se Barceloni, poljski reprezentativac bio je nejasan kada su ga pitali bi li jednog dana mogao igrati u MLS-u.

"Igrati u SAD-u? Ne znam jer ne znam što to znači za mene i kada. Sigurno znam puno o MLS-u jer je nekoliko poljskih igrača i također njemačkih igrača tamo igralo, i razgovarali su sa mnom o životu, ali io MLS-u i svake godine naprave korak naprijed.", rekao je za CBS Sports.

Lewandowski je zabio 22 gola u 23 utakmice za Blaugranu, koja je trenutno prva na tablici LaLige. Ostaje za vidjeti hoće li krenuti stopama bivšeg suigrača iz Bayern Münchena Bastiana Schweinsteigera , koji se pridružio Chicago Fireu 2017. godine. (eg)




Tagovi

La LigaRobert Lewandowski

Ostale Vijesti