Reuters
Reuters

L'Equipe tvrdi: Amavi još trenira odvojeno i čeka bolju ponudu od Dinamove!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.08.22. | 16:01

Lijevi bek koji je na meti maksimirskog kluba zasad ne želi u Zagreb, a Marseille bi ga se što prije riješio

Nema novosti, barem iz Dinamova kuta, oko dolaska Jordana Amavija, lijevog beka Marseillea. Podsjetimo, Francuz senegalskog podrijetla, nije u najboljim odnosima s Igorom Tudorom, točnije, trener Olympiquea ga je otpisao i on je slobodan tražiti novi klub. Nakon posudbe u Nici, vratio se ovog ljeta u Marseille, međutim, neće se dulje zadržati, a jedan od opcija jest i dolazak na posudbu s pravom otkupa u Dinamo. Znamo da Modri traže novog lijevog beka, da tu poziciju u Europi igra veznjak Ljubičić...

"Za Strootmana i Amavija imamo ponude, to bi moglo biti riješeno idućih dana", rekao je u nedjelju Javier Ribalta, Marseilleov direktor nogometa. Ne znamo je li pritom mislio na Dinamo ili neki drugi klub, ali L'Equipe je u srijedu poslijepodne donio informaciju kako je Amavi još uvijek u Marseilleu, trenira odvojeno od momčadi i čeka bolju opciju od Dinama.

"Sa svoje strane, čelnici Olympiquea forsiraju odlazak igrača kojeg je otpisao Igor Tudor, trener Marseillea. Ali Amavi, nije zainteresiran za projekt zagrebačkog Dinama. Trenira odvojeno dok čeka da, u svojim očima, zadovoljavajuće sportsko rješenje", tvrdi ugledni L'Equipe.

Vremena do kraja prijelaznog roka i nema previše, nešto se mora uskoro rasplesti, a hoće li Dinamo ipak dočekati Amavija ili će potražiti neko novo rješenje? (T.N.)


Tagovi

GNK DinamoJordan AmaviOlympique MarseilleLiga prvaka

Ostale Vijesti