REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

L'Equipe: Napet odnos Luis Enrique-Mbappé

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 09:58

Francuski dnevnik potvrđuje da je već nekoliko tjedana odnos između njih dvojice turbulentan i nagađaju da bi uzrok tome mogla biti pozicija ‘devetke’ krilnog igrača

PSG vodi Ligue 1 bez pretjeranih problema. Drugo i trećeplasiran, Nice i Monaco, udaljeni su pet odnosno sedam bodova, što je kratka, ali opuštena udaljenost. No, čini se da iza zatvorenih vrata situacija nije tako ugodna i da bi moglo biti nekih napetosti, pogotovo između teškaša u momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U tom kontekstu L'Equipe navodi kako se odnos između Kyliana Mbappéa i Luisa Enriquea pogoršava tijekom mjeseci te da bi prije nekoliko tjedana bio čak i turbulentan. Razlog? Naznačuju da bi to mogla biti nova pozicija ‘devetke’ koju je asturijski trener u posljednjih pet utakmica povjerio nogometašu naviknutom na krilnu poziciju.

Njegova apatija nakon pogotka s bijeletočke u nedjelju protiv Lillea očitava se kao simptom da se ne osjeća ugodno, a sve to izlazi na vidjelo u delikatnom trenutku u kojem bi francuski reprezentativac, koji 20. prosinca puni 25 godina, u siječnju mogao potpisati s kim god želi, jer njegov ugovor s PSG-om istječe u lipnju 2024. Nema vijesti o obnovi njegovog ugovora na Parku prinčeva, glasine o njegovoj budućnosti ne prestaju, a Real Madrid je uvijek na oprezu. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kylian MbappéPSGReal MadridLuis Enrique

Ostale Vijesti