REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

L'Equipe: Majer odlazi iz Rennesa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 13:58

Francuski prvoligaš želi unovčiti hrvatskog reprezentativca koji trenutno prema procjeni Transfermarkta vrijedi 20 milijuna eura

Prema pisanju L'Equipea, pred Lovrom Majerom je nekoliko uzbudljivih tjedana. Naime, francuski list piše kako je hrvatski veznjak na izlaznim vratima Rennesa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Francuski prvoligaš želi unovčiti Majera koji trenutno prema procjeni Transfermarkta vrijedi 20 milijuna eura i koji je uslijed ozljeda i manjka minutaže zabilježio značajan pad svoje ofenzovne produkcije. Tako je u protekloj sezoni zabilježio tri pogotka i sedam asista u 42 nastupa, dok je sezonu ranije uz njegovo ime stajalo 11 golova i 12 asistencija.

Tako je prošlog ljeta privkao inters Atletico Madrida, dok ga je ove zime nišanio Newcastle. A Rennes, s kojim ima ugovor do 2027. godine. Će sigurno tražiti više od 12 milijuna eura koliko je platio Dinamu za njegove usluge.

A sigurno da se niti Majeru ne sviđa situacija u kojoj se nalazi u klubu, budući da nije bio u najužim planovima trener Brune Genesija. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lovro MajerRennes

Ostale Vijesti