Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Leko nakon debija: "Čudan je osjećaj, ali drago mi je da sam na klupi Hajduka. N. Kalinić? On nam može biti jako bitan"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.01.23. | 19:23

"Imamo sliku nečeg idealnog, perfektnog. Teško je to očekivati odmah. Jako sam zadovoljan sa zalaganjem igrača da pokušamo nešto malo drugačije"

Ivan Leko uspješno je započeo svoju gažu na klupi Hajduka. Iako je riječ o prijateljskom susretu (pobjeda protiv Radomlja 3:1), uvijek je zgodno krenuti pobjedom.

O tome kako se osjećao tijekom prve utakmice, novi trener Hajduka pričao je nakon susreta.

„Čudan osjećaj, ali lijepo je biti na klupi Hajduka. Dobar je osjećaj u ova dva dana, utakmica je bila dobra. Bilo je volje, želje, ali tek smo na početku“, istaknuo je 44-godišnjak pa opisao koliko je daleko ova momčad od one kakvu ju on zamišlja.

„Imamo sliku nečega idealnog, perfektnog. Teško je to očekivati odmah. Jako sam zadovoljan zalaganjem igrača, da pokušamo nešto malo drugačije. I na meni je i na stožeru da uvjerimo igrače da je to naš put“.

Leko je komentirao i povratak Nikole Kalinića koji je zaigrao u drugom poluvremenu.

 „Htjeli smo da svi igraju po 45 minuta. Lijepo je vidjeti mlade igrače, da pokušavaju. Jako sam zadovoljan da je Nikola Kalinić s nama. Ako Bog da zdravlja može nam biti jako bitan. Možemo biti zadovoljni, ali čeka nas puno rada, puno lijepih i loših momenata, ali puno vjere i samopouzdanja. Nama je svaki trening bitan, a utakmice pogotovo. Nastojat ćemo svaki zajednički trenutak iskoristiti da spremni dočekamo nastavak prvenstva“. (rv)



Tagovi

HNLHajdukIvan Leko

Ostale Vijesti