Leicester pojačava napad s Nigerijcem koji je šokirao Bernabeu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.11.19. | 08:12

„Nigerijski Neymar“ blizu prelaska u Premier ligu.

Prema pisanju engleskih medija, Nigerijac je top prioritet Brandona Rogersa u siječnju te su pregovori navodno već započeti.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Leicester City have opened discussions to sign Nigerian forward Emmanuel Dennis from Club Brugge in January.<br><br>(GFFN) <a href="https://t.co/PkSnPBkC2N">pic.twitter.com/PkSnPBkC2N</a></p>&mdash; Jollof Sports (@JollofSports) <a href="https://twitter.com/JollofSports/status/1191243957235322880?ref_src=twsrc%5Etfw">November 4, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Dennis je na sebe privukao svjetsku pažnju u drugom kolu skupina Lige prvaka kad je na Santiago Bernabeu s dva gola doveo svoju momčad u prednost 0:2.

Ukoliko dođe do realizacije transfera Lisice će za ovog sjajnog 21-godišnjeg napadača morati izdvojiti između 20 i 23 milijuna eura, koliko se nagađa da bi zadovoljilo Belgijance.

Izvrstan bi to bio posao za Club Brugge, koji je napadača nadimka „nigerijski Neymar“ doveo 2017. godine iz Zoryje za samo 1,5 milijuna eura, a trenutna mu je vrijednost po Transfermarktu 6 milijuna eura.

Zanimljivo da je Dennis prije dolaska u Europu bio član akademije iz Abuje, koja je godinama nastupala na hrvatskim travnjacima i gostovala na Kvarnerskoj rivijeri i turniru Mladena Ramljaka, no nažalost prošao je ispod radara naših klubova, kao i njegov klupski kolega Okereke.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

LeicesterEmmanuel DenisClub BruggeReal MadridZimski prijelazni roknogometni transferi

Ostale Vijesti