Photo: Borut Živulović/PIXSELL/F.A. BOBO
Photo: Borut Živulović/PIXSELL/F.A. BOBO

Legende hrvatskog nogometa na humanitarnom spektaklu u Ljubljani

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.09.23. | 15:35

U Ljubljani je odigrana humanitarna utakmica za žrtve poplava u Sloveniji, a svoj su doprinos dala i brojna proslavljena imena hrvatskog nogometa

Arena Stožice ugostila je u petak humanitarnu utakmicu nogometnih zvijezda kojom su prikupljena sredstva za pomoć žrtvama nedavnih velikih poplava u Sloveniji. Tribine su bile popunjene (preko 16.000 gledatelja), a skupljeno je oko 3,5 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tom su prigodom zaigrali i Zvonimir BobanDavor Šuker i Aljoša Asanović iz brončane generacije iz Francuske '98, bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna te članovi aktualnog stručnog stožera hrvatske reprezentacije Mario MandžukićIvica Olić i Vedran Ćorluka, pohvalio se HNS na svojim službenim stranicama.

U zvjezdanim su se postavama našle i svjetske legende poput BuffonaMaldinijaZanettija, Ibrahimovića, Figa i Ševčenka, dok su na klupama sjedili Fabio Capello i Matjaž Kek.

Rezultat je, dakako, ostao u drugom planu, a nakon neodlučenog, 1-1 (strijelci Ševčenko odnosno Ibrahimović), boljim izvođenjem jedanaesteraca Plavi su pobijedili Crvene 4-3.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Humanitarna utakmicaLjubljanaZvonimir BobanDavor ŠukerAljoša AsanovićDarijo SrnaMario MandžukićIvica OlićVedran Ćorluka

Ostale Vijesti