Legendarni Rivaldo planira senzacionalni povratak u kopačke!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.06.15. | 15:26

Brazilska legenda Rivaldo otkrila je planove za senzacionalni povratak na travnjake u klub u kojem je trenutno predsjednik - Mogi Mirim Esporte Clube.

Momčad se trenutno natječe u brazilskoj Seriji B i 43-godišnji Rivaldo, želi joj pomoći da ne ispadnu iz lige.

Brazilac nije igrao od umirovljenja u ožujku 2014. godine kada je spustio zastore na dugu i uspješnu karijeru tijekom koje je s Barcelonom osvojio dva naslova u Primeri, a u kasnijoj fazi u karijeri igrao je i u klubovima u Uzbekistanu i Angoli, prije povratka u domovinu.

Osvajač Zlatne lopte iz 1999. godine, koji je bio dio reprezentacije Brazila - osvajača Svjetskog prvenstva 2002. godine je na svom Instagram profilu i na klupskoj stranici objavio kako će presudno u odluci o razini njegovog uključivanja radu s momčadi biti kako će se osjećati na treningu.

Nakon mnogo razmišljanja i analize prednosti i nedostataka, odlučio sam priključiti se igračima Mogi Mirim EC-a u brazilskoj Seriji B. To ne znači da ću sto posto igrati jer ima već neko vrijeme da ne igram i samo sam se bavio administracijom u klubu. Prije 15 mjeseci sam prestao s profesionalnim igranjem nogometa. Koljeno mi je bolje i mogao bih čak i pomoći u nekim utakmicama, ali treninzi će biti ti koji će mi pomoći u odluci“.

Mogi Mirim je trenutno posljednja momčad u drugoj brazilskoj ligi, sa samo tri boda iz osam utakmica.

Želim ujediniti i povezati momčad koja može biti konkurentna za najmanje sredinu ljestvice“, rekao je Rivaldo o klubu u kojem je igrao u počecima karijere.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

RivaldoMogi Mirim EC

Ostale Vijesti