Legendarni Mara probudio se u jarku i pozvao ljude na Šalatu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.09.18. | 13:01

Dinamo protiv Panathinaikosa igra 9. rujna na Šalati.

U kategoriju najlegendarnijih izjava u povijesti hrvatskog nogometa svakako spada ona Silvija Marića iz 1997. nakon Dinamove 5:0 pobjede nad Partizanom na Maksimiru. Mara je nakon te utakmice u kojoj je zabio dva pogotka izjavio:

„Nakon prve utakmice (1:0 za Partizan u Beogradu, op.a.) rekao sam da su imali sreće i navijačima sam još na aerodrom obećao pet komada u Zagrebu, a to smo i napravili“.

Na pitanje novinara „Što sad, slijedi Newcastle?“, Mara odgovara:

„Sada trebamo prvo proslaviti pobjedu pa ćemo onda razmišljati o Newcastleu.

„Kada vas i gdje sutra možemo pronaći budne“, pitao je Maru novinar:

„Negdje u nekom jarku sigurno, jer sada sam dva dana u autu totalnom“, odgovara Mara i ulazi u nogometne anale.

Tu njegovu izjavu iskoristio je Futsal Dinamo koji ju je ukomponirao s Marinim pozivom na spektakl na Šalati koji će se održati 8. i 9. rujna.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffutsaldinamozagreb%2Fvideos%2F305348066711313%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Dok se 8. rujna igraju utakmice četvrtfinala i polufinala Trofeja Dinamo, u nedjelju će se osim utakmica finala natjecanja odigrati spektakl između Dinama i Panathinaikosa.

> Panathinaikos stiže na tradicionalnu Šalatu, Silvio Marić očekuje spektakl

Poznata je povezanost hrvatskih nogometaša, posebno Dinamovaca, i Panathinaikosa. U Dinamu i PAO-u igrali su Velimir Zajec, Goran Vlaović, Danijel Šarić, Igor Bišćan, Ante Rukavina, Danijel Pranjić, Gordon Shcildenfeld, Dumirtu Mitu, Dimitrios Papadopulos, Clayton i, dakako, Silvio Marić.

Mara je prešao u PAO 2013. nakon što se preko Newcastlea i Porta prvi puta vratio u Dinamo. Mara je za Pao odigrao 44 utakmice kroz dvije sezone i zabio dva pogotka prije nego što se 2005. posljednji puta vratio u Dinamo i zaključio karijeru.

(Foto: Screenshot)

 


Tagovi

Silvio MarićFutsal DinamoFutsalTrofej DinamoŠalataPanathinaikos

Ostale Vijesti