Legendarni Iker Casillas objavio kraj karijere

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.08.20. | 13:46

Nakon srčanog udara ponovno se prošle godine vratio treninzima, ali definitivno je odlučio okončati karijeru.

Legenda španjolskog nogometa i madridskog Reala, Iker Casillas, ipak je okončao nogometnu karijeru s 39 godina na leđima.

Prava vratarska ikona i jedan od najboljih vratara svijeta u 21. stoljeću doživjela je srčani udar u svibnju prošle godine, ali nepunih pola godine nakon toga vratio se treninzima.

Međutim, više nije upisao niti jedan nastup te je danas odlučio okončati igračku karijeru.

„Važna stvar je put koji proputuje i ljudi koji ti budu društvo, a ne konačna destinacija puta jer s radom i trudom to dođe. Mislim da mogu reći bez zadrške da sam imao put i destinaciju iz snova“, napisao je Iker Casillas u svojoj službenoj objavi na Twitteru u kojoj je najavio konačan odlazak u mirovinu.

U karijeri je Casillas osvojio što se osvojiti da – s Realom tri Lige prvaka, pet La Liga, dva Kupa kralja, s Portom portugalsku Primeira ligu dva puta između ostalog, a sa Španjolskom ima dva naslova prvaka Europe i svjetsku titulu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">Lo importante es el camino que recorres y la gente que te acompaña, no el destino al que te lleva, porque eso con trabajo y esfuerzo, llega solo y creo que puedo decir, sin dudar, que ha sido el camino y el destino soñado <a href="https://twitter.com/hashtag/Grac1as?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Grac1as</a> <a href="https://t.co/xb8ucs9REh">pic.twitter.com/xb8ucs9REh</a></p>&mdash; Iker Casillas (@IkerCasillas) <a href="https://twitter.com/IkerCasillas/status/1290604618205073410?ref_src=twsrc%5Etfw">August 4, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)


Tagovi

Iker Casillasšpanjolska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti