Legendarni Englez sprdao bivšeg trenera: Kupio sam mu Mourinhovu knjigu „Umijeće pobjeđivanja“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.11.18. | 16:08

Zanimljiv smisao za humor.

Aktualni igrač Stokea i nekedašnji engleski reprezentativac Peter Crouch polako privodi kraju svoju karijeru. U siječnju 2019. napunit će 38 godina, a svoj igrački vrhunac davno je proživio igrajući za Tottenham, Portsmouth i Liverpool. Upravo se u tri sezone u Redsima probio na veliku scenu, a za svoj podcast 'That Peter Crouch' otkrio je jednu zanimljivu anegdotu iz vremena kada je nastupao za klub iz grada Beatlesa.

U periodu između 2005. do 2008. godine, trener mu je u redovima peterostrukog europskog prvaka bio Rafael Benitez koji Liverpoolu nije uspio donijeti naslov prvaka Engleske koji čekaju na tu titulu od 1990. godine. U predblagdansko vrijeme igrači i stožer su se dogovorili igrati igru 'Tajni Djed Božićnjak', u kojoj si međusobno moraju kupiti darove .

„Ja sam jednom izvukao svog trenera, bio je to Rafael Benitez. Nije bilo granica po pitanju i išao sam 'all in'  pri odabiru dara. On je u to vrijeme krenuo s novim imidžem, počeo je nositi kožnu jaknu. Iz tog razloga, ja sam mu kupio novi 'kožnjak' i knjigu Josea Mourinha „Kako osvojiti Premier ligu“, izjavio je Crouch umirući od smijeha, vjerojatno pritom mislivši na knjigu Mourinha 'Umijeće pobjeđivanja'. Nastavio je: „Benitez je primio knjigu i vrlo zainteresirano prokomentirao da će pročitati knjigu. Prvotno sam mislio da fora neće ispasti dobro, ali čini se da on to nije shvatio na loš način. Najbolje od svega je što on nije znao da sam mu to ja poklonio“.

Legendarni 'Crouchy' od 2011. godine igra za Stokeu, a trenutno drže 13. mjesto ljestvice, dok protagonist ove priče ima jedan pogodak na svom kontu.

Isječak o Benitezu iz njegovog podcasta možete pogledati OVDJE.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Peter Crouch

Ostale Vijesti