Legenda ulazi među elitu i potvrđuje neprikosnoveni status na Anfieldu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.02.15. | 11:38

Steven Gerrard će postati tek treći igrač Liverpoola koji će dosegnuti brojku od 700 nastupa za 'Redse' kada zaigra protiv Boltona večeras u FA kupu.

 

Kapetan Liverpoola se, prema informacijama s Anfielda, oporavio od problema sa zatezanjem tetive koljena, zbog čega nije bio u konkurenciji za utakmicu protiv West Hama tijekom vikenda te će biti spreman za drugu utakmicu četvrtog kola FA kupa protiv Boltona, nakon što je prva završila bez golova.

„Steven se osjeća dobro i dobro je trenirao. Ali ako će biti preveliki rizik da igra, imamo druge igrače koji mogu ući. Proces oporavka je pod kontrolom, ali nije isključeno da možda i preskoči utakmicu, kako bi se vratio bez ikakvih posljedica“, izjavio je menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers i dodao:

700 je nevjerojatno ostvarenje i nisam siguran hoće li se to više ikada ponoviti u ovom klubu. Profesionalizam se ne mjeri samo u utakmicama, on svaki dan posvećuje nogometu. On živi svoj život za to i po tome je uistinu jedinstven“, aplaudirao je Rodgers Gerrardu.

Samo su Ian Callaghan, koji je slavan dres odjenuo nevjerojatnih 857 puta i Jamie Carragher - 737 puta, zabilježili više nastupa za 'Redse' od legendarnog 34-godišnjeg kapetana.

Gerrard će svakako do ljeta pokušati 'uhvatiti' što više nastupa za 'Redse', prije nego što napusti Anfield i otiđe u LA Galaxy.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

FA CupBoltonLiverpoolSteven Gerrard

Ostale Vijesti