Lecce iznenadio Inter, Borini u debiju spasio Jurića od poraza (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.01.20. | 17:23

Uzbudljivo je danas u Serie A.

Prvi su na teren u sklopu podnevne utakmice izašli Milan i Udinese, a domaćin je u konačnici stigao do pobjede u sudačkoj nadoknadi preko hrvatskog reprezentativca Ante Rebića koji je dvama pogocima bio heroj utakmice. Konačni rezultat bio je 3:2, a Antine pogotke, baš kao i izvještaj utakmice, već ste imali prilike čitati na Germaijaku.

U 15:00 započele su nove tri utakmice, a najzanimljivija je bila ona između Brescije i Cagliarija. Konačni rezultat bio je 2:2, dvostruki strijelci bili su Torregrossa i Joao Pedro, ali je prvo ime susreta jedan, jedini i neponovljivi Mario Balotelli koji je u 82. minuti dobio izravni crveni karton.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bologna je pak na domaćem terenu dočekala Veronu Ivana Jurića. Domaćin je prvi stigao do vodstva u 20. minuti preko Banija (koji je u nastavku i pocrvenio), da bi pogodak vrijedan boda za goste u 82.minuti zabio Fabio Borini koji je u ovom prijelazom roku pojačao klub iz grada Romea i Julije.

 

 

 

 

Za kraj dodajemo i kiks Intera na gostovanju kod Leccea. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a strijelci pogodaka bili su Bastoni (72') kod gostiju te Mancosu (77') kod domaćina.

Ovim remijem Inter je sada pao na drugo mjesto Serie A te ukoliko večeras Juventus upiše sva tri boda u susretu protiv Parme u Torinu, sastav Maurizija Sarrija otići će na četiri boda razlike u odnosu na Nerazzurre.

 

 

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

LecceInterAntonio ConteIvan JurićFabio Borini

Ostale Vijesti