Lazio sanja Scudetto: Festival sjajnih golova za tri boda na Luigi Ferrarisu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.02.20. | 15:23

Čeka nas mrtva trka za titulu.

Danas se trebalo igrati šest dvoboja 25. kola talijanske Serie A, no zbog koronavirusa odgođene su čak četiri utakmice. Tako će u akciji biti samo rimske momčadi, koje igraju protiv Leccea i Genoe. Odnosno, Lazio je svoj posao već odradio i to uaspješno. 

Nebeskoplavi su pobijedili na neugodnom gostovanju kod Genoe s 3:2 i tako ostali na bod manje od Juventusa. Jučerašnjim slavljem kod SPAL-a, Stara dama prebacila je pritisak na Lazio, no igrači pod vodstvom Simonea Inzaghija nisu popustili pod istim. 

U vodstvo ih je, već u drugoj minuti, doveo Crnogorac Adam Marušić. On je fantastičnim prodorom doslovce na silu došao do prilike da u padu s desetak metara počisti paučinu gola Mattie Perina. 

Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena, a u nastavku prava golijada. Prvo je Imobile u 51. podigao prednost na 2:0, da bi već šest minuta potom Francesco Cassata zabio sjajan gol sa malo više od 16 metara. Asistent je bio Ankersen, ali ako ćemo realno, ovdje sve zasluge za gol idu sjajnom Cassati. 

No, i Lazio ima specijalista za sjajne golove. Danas je to bio Danilo Cataldi, koji je u 71. minuti izvanredno pogodio iz slobodnog udarca. Bilo je to na 18 metara od gola, u kutu iz kojeg je vrlo teško prebaciti živi zid. No, bila je to prava majstorija. 

Konačan je rezultat u 89. minuti postavio Domenico Criscito iz kaznenog udarca, ali do konačnog poravnanja nije došlo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Adam MarušićCiro ImmobileSerie A

Ostale Vijesti