Lazio posudio u Kinu igrača kojem su po mnogima prijavljene godine dosta upitne

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.02.20. | 18:10

Nekome je život majka, a nekom maćeha…

Kamerunac Joseph Minala nakon sedam godina napušta Lazio te odlazi u kineski Qindgao Huanghai.

 

 

Veznjak je u Rim stigao kao 15-godišnjak, a za prvu momčad je debitirao dvije godine kasnije ušavši umjesto Lulića na utakmici protiv Sampdorije. No, za rimski klub je u konačnici skupio samo četiri nastupa, a većinu vremena je provodio na posudbi u Bariju, Latini i Salernitani.

Minala je u centar pažnje došao prilikom tog debija, a i par godina kasnije zbog svog u najmanju ruku „napaćenog izgleda“ za tinejdžera. Rijetko tko je povjerovao da taj golobradi mladić ima 17 godina, već su mu prije davali preko 40, a s obzirom na fotografiju kao i povijest situacija s nogometašima iz afričkih zemljama nikako ne možemo skepticima uzeti za zlo, no mi ipak vjerujemo u poštenje.

Međutim, te tvrdnje nikada nisu dokazani i sad ovaj mladić s 23 godine odlazi u Kinu te će tamo dalje razvijati svoj talent.

Stara uzrečica kaže, da je nekom život majka, a nekom maćeha. Ukoliko Minala stvarno ima 23 godine može se slobodno reći kako ga život nije mazio i da spada u ovu drugu kategoriju…

 

 

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xbt5JZ9Th50?start=50" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Screenshot Youtube)

 


Tagovi

Joseph Minala

Ostale Vijesti