Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Lančana reakcija: Stipić dobiva posao u Latviji, otvara se novi angažman Mladini

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.01.22. | 12:12

Samo nekoliko dana od smjene u Dragovoljcu mogao bi preuzeti nekadašnjeg prvoligaša

Skoro cijele dvije sezone proveo Tomislav Stipić na klupi Slaven Belupa. U okvirima realnog koliko je mogao radio je dobar posao s Farmaceutima, a u obje sezone izborio je ostanak u 1. HNL. Unatoč svemu uprava mu se odlučila zahvaliti na suradnji krajem prošle sezone i od tada je bez posla. Barem ovog trenerskog, jer smo ga često viđali kao televizijskog komentatora.

Na klupi Slaven Belupa zamijenio ga je Dean Klafurić, a i njemu su se ove sezone zahvalili pa je klupu preuzeo Zoran Zekić.

Uskoro bi se sve moglo okrenuti, a Tomislav Stipić na pragu je angažmana u Latviji. Kako pišu Sportske novosti, nije još poznato točno odredište, a priča bi trebala postati službena u idućih nekoliko dana. Ta priča izazvala je lančanu reakciju u jednom hrvatskom trećeligašu. Naime, na poziv Stipića u Latviju ide i sad već bivši trener Lučkog Perica Vidak, a s 31-godišnjim trenerom ide i njegov pomoćnik Miljenko Kumić.

S obzirom da su pripreme već krenule za proljetni dio sezone, uprava nekadašnjeg prvoligaša želi reagirati brzo s imenovanjem novog trenera. Jedno ime posebno je podcrtano u njihovim bilježnicama, a radi se o Davoru Mladini. On je prije nekoliko dana smijenjen u Hrvatskom dragovoljcu i u potrazi je za novim poslom, a otvoreno radno mjesto u Lučkom mu se nudi.



Tagovi

Tomislav StipićDavor Mladina

Ostale Vijesti