Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Labrović o remiju u Puli i Vatrenima: “Dali smo sve od sebe, no dogodi se pad, a čovjek uči dok je živ”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.10.23. | 13:17

Rijekin vratar bio je i s reprezentacijom na posljednje dvije akcije koje su završile porazima od Turske i Walesa

Rijeka je remizirala protiv Istre 1961 u Puli (1-1) u 12. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva te tako ostala na vrhu ljestvice zahvaljujući porazima Dinama i Hajduka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vratar Rijeke i hrvatske nogometne reprezentacije Nediljko Labrović komentirao je u emisiji Radija Rijeke "Pod stijenama Kantride" remi u Puli, aktualnosti u novoj sezoni, ali se dotaknuo i Vatrenih.

“Jako teško gostovanje, jako zahtjevan suparnik na jako zahtjevnom terenu. Mislim da možemo biti zadovoljni i s bodom, pogotovo kad uzmete u obzir da su sva gostovanja ove sezone jako teška, jako zahtjevna. Tako da možemo biti zadovoljni na kraju”, rekao je Labrović.

U drugom poluvremenu Rijeka nije bila na razini prvog dijela.

“Možda je falilo malo energije, možda smo trebali biti mirniji, možda je bilo do terena, ali činjenica je da kad god imamo puno navijača, bilo to na domaćim utakmicama, bilo to na gostujućim, da svaki igrač daje sve od sebe”.

Rijeka u sljedećem kolu na domaćem terenu igra protiv Gorice (nedjelja, 15.00).

“Sigurno sljedeću nedjelju očekujemo jako kvalitetnu utakmicu, ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju nas podržati. Gorica se diže iz kola u kolo, to govori i tablica”, rekao je Labrović te dodao da se radi o nezgodnoj ekipi protiv koje moraju ući 100 posto u utakmicu.

Riječki vratar bio je i s reprezentacijom na posljednje dvije akcije koje su završile porazima od Turske i Walesa.

“Dogode se takve dvije utakmice, dogodi se pad, ali ne sumnjam da ćemo se izdignuti već sljedeći put i da ćemo ostvariti pobjede. Dođe malo do zamora, malo pada koncentracije, ali ne sumnjam u njihovu kvalitetu i da ćemo na najbolji mogući način odgovoriti već u 11. mjesecu”, rekao je Labrović.

Upitan o tome što igrač može naučiti na reprezentativnim okupljanjima, vratar Rijeke je odgovorio:

“Pa sigurno, mislim da čovjek uči dok je živ u bilo kojem društvu, pogotovo društvu takvih igrača, društvu takvih karaktera. Sigurno vidiš ili nešto novo, ili kad si već tu peti, šesti put vidiš tu konstantu koju zapravo ljudi drže. Tako da jednostavno oni su primjer nama mladima koji na taj način usvajaju te neke zamisli”, kazao je Labrović.

Cijelu emisiju poslušajte OVDJE. (G)



Tagovi

Nediljko LabrovićHNK RijekaHrvatska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti