Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Kulenović: "Ne treba šutjeti - na Baturini je bio penal, a neopravdano su nam poništili gol!"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.11.23. | 21:11

Dinamov nesuđeni strijelac rekao je oštro što misli o suđenju

U susretu 4. kola C skupine Konferencijske lige Dinamo je na gostovanju u Plzenu izgubio od Viktorije sa 0-1 potonuvši na začelje ljestvice dva kola prije kraja natjecanja. Viktoria je do pobjedničkog pogotka došla u 35. minuti iz kaznenog udarca koji je skrivio Josip Mišić, jer ga je lopta pogodila u ruku. Kao i u pobjedi češke momčadi u Zagrebu, precizan izvođač jedanaesterca bio je češki napadač Tomaš Chory.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U sučevom dodatku Dinamu je poništen izjednačujući pogodak koji je postigao Sandro Kulenović, a nakon dugotrajnog pregleda snimke u VAR sobi, ustanovljeno je da je dodavač Stefan Ristovski bio u zaleđu.

"Dobro smo ušli u utakmicu, onda su oni preuzeli neku dominaciju, ali nisu imali do penala nikakvu izglednu utakmicu. Nismo ni mi stvorili puno šansi, ali vidjelo se da želimo gol, upali smo kolotečinu, ali iz toga se možemo samo sami isčupati. Ne treba šutiti o suđenju. ona poništeni penal pa se ne gleda situacija na Baturini koja je bila penal, a onda i poništen gol bez zaleđa, koliko smo sada stigli vidjeti u svlačionici...", rekao je Kulenović za Arena Sport pa dodao:

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

"Zabili smo gol koji su nam neopravdano poništili. Ostaje žal."

Uoči zadnja dva kola, Viktoria je s maksimalnih 12 bodova iz četiri nastupa osigurala plasman u osminu finala. Ballkani i Astana nakon današnjeg remija u Kazahstanu imaju po četiri boda, a Dinamo se nalazi na začelju s tri boda. No, hrvatski prvak još uvijek drži ključeve plasmana u nokaut fazu u svojim rukama, jer mu pobjede na gostovanju u Astani (30. studenog) te u Zagrebu protiv Ballkanija (14. prosinca) donose drugo mjesto u skupini.

Još uvijek ima nade za Plave:

"Vidjlei smo da su Astana i Balkanii odigrali 0-0, dvije utakmice, sve je u našim rukama, idemo izboriti taj prolaz", zaključio je Kulenović.

"Prvo čestitam svojim dečkima što se nismo predavali i na dobroj predstavi. Zaslužili smo više. Prvo, imamo penal koji smo bili spremni izvesti, poništen je, bio je faul na Baturini koji se nije ni gledao. Stiskali smo, na kraju zabijemo, što da kažem, odemjo na centar da što prije izvedemo, čekamo tri minute, na kraju ponište gol. mi smo gledali u svlačionici i po nama je to čista linija. Mi smo nogometaši Dinama, idemo po pobjedu, ako ništa drugo barem izjednačeno. Sada nam je i to uskraćeno", rekao je Petar Sučić i dodao:

"Imamo i dalje šanse, ovisimo samo o sebi, ali prvo moramo imati fokus na nedjelji na utakmici s Rijekom." (eg)




Tagovi

Sandro KulenovićGNK DinamoKonferencijska liga

Ostale Vijesti