Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Kulenović: „Kad već nisam u Dinamu, onda mi je drago što sam ostao s Lokosima“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.06.22. | 08:56

Napadač Plavih će drugu sezonu zaredom provesti na posudi u klubu s Kajzerice, a kako sam kaže, on nema ništa protiv toga.

Životopis Sandra Kulenovića djeluje pomalo nadrealno za jednog 22-godišnjaka. Stasiti napadač iz Zagreba ostvario je toliko toga da bi mnogi pomislili kako ima 10 godina više, ali on je sa svojim nogometnim ostvarenjima i uspjesima tek krenuo. No, kad bi se sve kratko rezimiralo, izgleda kako je Sandru ostalo malo 'kućica' koje mora popuniti. Prvo je otišao u poljsku Legiju, zatim je bio na posudbi u Juventusu gdje je trenirao s najvećim svjetskim zvijezdama, da bi ga onda Dinamo vratio u svoje redove za 1.6 milijuna eura. Imao je tešku ozljedu koljena, na posudbi u Rijeci igrao je grupnu fazu Europske lige, a lani je u Lokomotivi pokazao kako nije baš toliko loš u realizaciji koliko su neki htjeli naglasiti zabivši 10 pogodaka u 29 nastupa. Što se tiče mlađih uzrasta reprezentacije, član istih bio je praktički otkako je upisao srednju školu. Prošao je apsolutno sve mlađe uzraste i kombinirano dogurao do 60 nastupa i 20 pogodaka.

Lani je u Lokomotivi pokazao da je spreman postati prvi napadač kluba. Vjeruje Sandro da će se dobrim igrama na Kajzerici nametnuti za dres omiljenog mu kluba, ali budući da je konkurencija u Dinamu iznimna, a povrh svega je još ljetos na Maksimir stigao i Josip Drmić, relativno lagano je donio odluku da još jednu sezonu ostane na Kajzerici.

„Lokomotiva je željela da ostane, nisam imao ništa protiv budući da je iza mene dobra sezona i da mi je najvažnije da stalno igram. Mlad sam, ne želim nigdje žuriti, još sazrijevam kao igrač i želim nadograditi prošlu, dobru sezonu. Idem stepenicu po stepenicu, procijenio sam da je ostanak u Lokomotivi najbolja opcija i zadovoljan sam što ću ovdje ostati još jednu sezonu“, govori popularni Kule za Sportske novosti pa dodaje:

„Kad već nisam u Dinamu, onda mi je drago što sam ostao s Lokosima. Ovdje sam lani bio sjajno primljen, povezao sam se s ljudima u klubu i suigračima, osjećam da mi trener vjeruje. Ovdje sam pronašao sebe i nadam se da ću u novoj sezoni biti još bolji.“

Lani je zabio 10, ali nije si 'dao zadatak' da ove godine taj učinak poveća za određen broj golova.

„Ne, nikad se ne opterećujem brojkama. U mojim razmišljanjima je momčad na prvom mjestu, tako će biti i dalje. Sretan sam što sam lani, prvi put u karijeri, imao dvoznamenkasti broj golova u sezoni. To mi je poticaj za budućnost. Jedini cilj kojeg imam je da ove sezone budem još bolji, želim stalno napredovati. Za sada sve ide po planu, ponosan sam na sve što sam ostvario u karijeri, ali ne mislim tu stati niti se zadovoljiti ostvarenim. Nadam se da je preda mnom još jedna dobra sezone, uspješnija od prošle. Lokomotiva je sredina u kojoj mogu opipljivo napredovati“, zaključio je Sandro Kulenović razgovor za Sportske novosti.


Tagovi

Sandro KulenovićDinamo ZagrebNK LokomotivaGNK Dinamoposudba

Ostale Vijesti