Action images
Action images

Kukoč za Germanijak: "Drago mi je da sam se vratio u hrvatski nogomet, nije me briga koja je liga, mogla je biti i treća"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 18:11

Karijeru nastavlja u hit-klubu 2.HNL

Tonći Kukoč-Petraello jedan je od onih igrača kod kojih nema sredine - ili ih voliš ili ih ne voliš.

Dijete Hajduka i bivši U-21 reprezentativac Hrvatske veći je dio svoje karijere proveo u inozemstvu, često su njegove izjave punile medijske stupce jer se - za razliku od mnogih - nikad nije libio iskreno reći sve ono što misli i što mu je na duši.

Mnogima se to nije svidjelo, mnogi su pak upravo zbog svega navedenog postao još draži, ali njega mišljenja drugih nikada nisu previše zanimala. Ostao je vjeran sebi i to je nešto zbog čega zaslužuje poštovanje.

Njegove igračke kvalitete nikad nisu bile sporne. Kukoč može pokriti sve pozicije na lijevoj strani terena, a nakon što je ove zime raskinuo ugovor s mađarskim Honvedom, odlučio je kako je vrijeme za povratkom u Hrvatsku.

Prije Kisvarde i Honveda Kukoč je igrao za Zrinjski, Como, Livorno, CSKA Sofiju, Bresciju i Hajduk, a iz matičnog kluba bio je na posudbama u Istri 1961, NK Mosoru i Hrvatskom Dragovoljcu. 30-godišnji Splićanin javio nam se kratko kako bi rekao 'dvije, tri riječi' o prelasku u Opatiju.

„Pričao sam s nekim klubovima vani, ali nije se završilo. Ne želim više čekati. Ja volim nogomet i igrat ću ga dok god budem imao snage i zdravlja. Hvala Bogu za sada sam top. Bit ću do kraja sezone u Opatiji i dat ću sve od sebe, kao što sam uvijek radio u svojoj karijeri pa na ljeto što Bog da", istaknuo je 'enfant terrible' hrvatskog nogometa pa nastavio:

„Vjerujem u sebe i znam što mogu. Drago mi je da sam se vratio u hrvatski nogomet, nije me briga koja je liga, mogla je biti i treća liga. Sramota je odustati, ostati kući i ništa ne raditi. Iskreno i mogao sam, imam za jesti i imam krov na glavom, ali nisam taj, želim dati svoj doprinos, živim za nogomet. To je moj život“, zaključila je 'bezobrazna ljevica'.



Tagovi

Tonći KukočNK OpatijaOpatija2. HNLHNLtransferi

Ostale Vijesti