Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Kukoč raskinuo s Mađarima, na meti je nekoliko HNL klubova

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.01.21. | 08:03

Osebujni branič pokazao je kako je u njega ogromno srce, a jednako tako najavio je svoj povratak u HNL kako bi ušutkao raznorazne 'stručnjake'.

Uvijek zanimljivi i nadasve iznimno kvalitetni lijevi bek, Tonći Kukoč, na svoju je štetu odlučio raskinuti ugovor s mađarskom Kisvardom kako bi u ovom prijelaznom roku mogao imati status slobodnog igrača, sazaje Germanijak.

30-godišnji Splićanin iza sebe ima izvrsne tri godine u mađarskom nogometu gdje je branio boje Honveda i Kisvarde, a nakon što je raskinuo ugovor s trenutno petoplasiranom momčadi mađarskog prvenstva, nije morao dugo čekati kako bi za njegovim uslugama interes pokazalo nekoliko stranih, ali i domaćih klubova.

Kako saznajemo iz menadžerskih krugova, Kukoča prati nekoliko HNL klubova, ali njemu se 'ne žuri', a sigurno je da igrač njegovih kvaliteta ne mora 'skakati' čim se pojavi prva ponuda.

Nekadašnji U-21 reprezentativac i miljenik Torcide može pokriti sve pozicije na lijevoj strani terena, ali se posljednjih nekoliko sezona isprofilirao kao lijevi bek. Da nije samo velikog srca na terenu, već i u stvarnom životu, Kukoč je pokazao prije dva tjedna kad se zajedno sa svojim prijateljima zaputio put Petrinje gdje je pomagao unesrećenima i pokušao barem malo pomoći onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija.

 


Ono što posebno veseli zaljubljenike u domaći nogomet je to da je Kukoč sam dao naglasiti kako postoji realna mogućnost da se uskoro vrati u 1.HNL. Njegov agent Predrag Rački neće imati previše posla u 'prodaji' svojeg igrača, a podsjećamo kako je Kukoč osim Hajduka u 1.HNL jedno kratko vrijeme nosio dresove Istre 1961 i Hrvatskog Dragovoljca. Naravno, obje kao mlad igrač željan afirmacije na posudbi iz splitskog kluba.

Iako je svojevremeno bio percipiran kao 'troublemaker', Kukoč je svojim liderstvom i beskompromisnom borbom bio miljenik navijača svakog kluba čiji je grb nosio, stoga ne iznenađuje da je za njegovim uslugama zainteresirano nekoliko klubova koji znaju kakvog igrača možda mogu dobiti.

Kukoč ponovno u 1.HNL? Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo…





Tagovi

Tonći KukočtransferiHNLHNL ikonePrva HNLpotresHonvedZrinjskiMađarska

Ostale Vijesti