REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Krznar za Germanijak: “Da, blizu sam dogovora s Mariborom!”

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.08.22. | 10:37

Krznarovim odlaskom iz Maksimira i formalno i praktično prestat će postojati druga Dinamova momčad

Germanijak je u ponedjeljak donio ekskluzivnu informaciju kako će Damir Krznar, bivši trener Dinama, preuzeti slovenski Maribor. Došla je voda do grla Mariborčanima nakon poraza od Domžala (3:2), 'Vijoličasti' su posljednji na ljestvici s tri boda iz pet utakmice i klupski čelnici odlučili su se za šok terapiju. Osim Damira Krznara, kandidati za novog trenera bili su Goran Tomić i Dean Klafurić, izbor je na kraju pao na Krznara.

Javio nam se Krznar, opet ekskluzivno za Germanijak, i u utorak potvrdio da je posao pri kraju.

"Nisam još formalno potpisao, ali idemo u smjeru dogovora, blizu smo", kratko je kazao Krznar, ne ulazeći u šire komentare i vjerojatno i malo pušući na hladno, jer, dok ugovor nije potpisan, uvijek se sve može okrenuti.

Ali, da je Krznar jako blizu Ljudskom vrtu govore i informacije iz Maribora da bi danas Krznar trebao biti u klubu na službenom dogovoru, a u 19 sati i voditi prvi trening te u četvrtak sjediti na klupi protiv rumunjskog Cluja u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige.

Krznarovim odlaskom i formalno i praktično prestat će postojati druga Dinamova momčad, koja se u zadnje vrijeme ionako svela na trening s igračima koji nisu u kadru kod Čačića ili još nisu pronašli novi klub za posudbu ili transfer u novoj sezoni. A ta je brojka iz dana u dan bila sve manja. (T.N.)


Tagovi

Damir KrznarGNK DinamoMariborSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti