Krovinovićev prvijenac nije bio dovoljan za pobjedu WBA, Sluga lošom reakcijom ukrao pobjedu svojoj momčadi

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.12.19. | 19:27

Baggiesi su ostali bez pobjede protiv fenjeraša, ali su i dalje u nizu od 14 utakmica bez poraza.

Barnsley je golom u 90. minuti za 1:1 otkinuo dva važna boda West Bromvich Albionu. Baggiesi su sjajno otvorili utakmicu te su već u 5. minuti golom Krovinovića, kojem je to bio prvijenac u Championshipu, poveli 0:1. No, nakon gola domaćini su preuzeli totalnu dominaciju na terenu te su potpuno pritisnuli Bilićevu momčad, koja se povukla te tražila prilike iz protuudara.

Branio se WBA uspješno do samog kraja utakmice, no u 90. minuti fenjeraš Barnsley golom Halme dolazi do vrijednog boda. Zanimljivo, da su Baggiesi ove sezone bili kraljevi završnice, ali ovaj put su baš u tom razdoblju ostali bez dva vrijedna boda.

Međutim, WBA je bez obzira na kasni gol ostao na prvom mjestu te su na 14 utakmica u nizu bez poraza i sigurno su na pravom putu ka plasmanu u najelitniji razred engleskog nogometa.

Luton je na svom Kenilworth Roadu podijelili bodove protiv Fulhama rezultatom 3:3. Nama zanimljiva utakmica zbog Simona Sluge, koji se drugu utakmicu zaredom vratio na gol domaćina. No, Riječanin zasigurno ne može biti zadovoljan, kao ni navijači i trener s njegovom reakcijom kod gola za 3:3. Njegova momčad je čak tri puta vodila, no to nije bilo dovoljno za sva tri boda i bijeg iz opasne zone.

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Simon SlugaFilip Krovinović

Ostale Vijesti