REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Kroos oduševio navijače: "Igrat ću opet za Njemačku! Siguran sam da možemo napraviti puno na Euru!"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 14:35

Pozvao ga je izbornik, a on je pristao

Slavni Toni Kroos vraća se u njemačku reprezentaciju, javili su tamošnji mediji. Kažu kako je ta odluka stopostotna i kako će ga Julian Nagelsmann pozvati za nadolazeće reprezentativne utakmice u ožujku.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

34-godišnji veznjak objesio je kopačke o klin što se reprezentacije tiče 2021. nakon razočaravajućeg izdanja Die Mannschafti na UEFA Euru 2020. Ali uoči ovogodišnjeg Europskog prvenstva, postojao je snažan pritisak da se Kroos vrati u njemačku reprezentaciju, s obzirom na to da će turnir biti baš u Njemačkoj.

Osim toga, njemačkoj momčadi nije baš išlo baš najbolje pod vodstvom Juliana Nagelsmanna i imati veterana kao što je Kroos bilo bi jako pozitivno za momčad, jer žele osvojiti trofej u svojoj domovini. Kroos je u nedavnom intervjuu priznao da razmišlja o povratku , a ranije danas je isto potvrdio objavom na svom Instagram računu.

“Ljudi, kratko i bezbolno: u ožujku ću opet igrati za Njemačku. Zašto? Budući da me izbornik zamolio, raspoložen sam i siguran sam da je s ekipom na Europskom prvenstvu moguće puno više nego što većina sada vjeruje”, napisao je sam Kroos na svojim društvenim mrežama.




Tagovi

Toni KroosJulian NagelsmannNjemačka nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti