Pixsell
Pixsell

Krešimir Antolić: "Čujem da su užarene linije iz Hercegovine, ali sutra ću popiti šampanjac za pobjedu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.03.23. | 16:03

Nakon službenog odlaska iz kluba oglasio se i Krešimir Antolić.

Ono što je bilo objavljeno prije nekoliko dana, sada je dobilo i službenu potvrdu. Krešimir Antolić više nije član uprave Dinama, a na njegovo mjesto ušao je Dario Šimić.

U nastavku prenosimo Antolićevu izjavu nakon njegovo razrješenje s dužnosti.

"Osjećam se ponosno što sam radio u Dinamu. Drago mi je da je ova uprava osigurala da klub nastavlja funkcionirati normalno. Nadam se sutrašnjoj pobjedi predsjednika Barišića, iako čujem da su linije iz Hercegovine prema Hrvatskoj jako užarene, čujem da su članovi skupštine pod velikim pritiskom. Ne osjećam se ni izdanim, ni prevarenim. Odlazak je isključivo moja odluka. Kao što sam već rekao, nisam htio biti alibi onima koji su se skrivali iza mene. Dario Šimić? On je danas bio u klubu, mislim da je dogovoreno da postaje član Uprave kluba. On je bio moja ideja za sportskog direktora Dinama, mislim da će donijeti dodatnu vrijednost klubu".

Što dalje?

"Sad ću se dobro naspavati, a sutra ću oko 20 sati nadam se popiti šampanjac što znači da će predsjednik Barišić ostati na toj funkciji".

Mogući povratak u Dinamo?

"Ne, ovo je završena priča za mene. Ja Dinamo nisam otkrio dolaskom u klub, uvijek sam bio njegov navijač. Prema tome, to je to, što se mene tiče".

Sve o Skupštini GNK Dinama pronađite OVDJE. (tn/nr)



Tagovi

Krešimir AntolićDinamo ZagrebGNK DinamoSkupština GNK Dinamo

Ostale Vijesti