Krenuo je! Matej Jelić prvijencem u 93. minuti donio Rapidu važnu gostujuću pobjedu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.09.15. | 09:45

Gol koji bi mu mogao otvoriti vrata udarne postave...

Matej Jelić konačno je probio led! Hrvatski napadač ovog vikenda došao je do prvijenca u dresu Rapid Beča, pogodivši u 10. kolu tamošnje Bundeslige za gostujuću pobjedu kod Rieda - 1:0.

Jelić je ušao kao joker s klupe u 77. minuti, a u 93. je poslije kornera Denija Alara, igrača hrvatskih korijena, glavom poentirao za veliko slavlje Rapida. „Zeleno-bijeli“ su ovim trijumfom ostali vodeći na ljestvici sa četiri boda prednosti ispred Salzburga.

Podsjetimo, Jelić je u Rapid došao krajem prijelaznog roka iz Žiline. Iako je doveden kao zamjena za slovenskog golgetera Beriča koji je potpisao za St. Etienne, u prvih nekoliko utakmica trener Barišić nije ga koristio. Jelić je tako prvenstveni poraz kod Altachta i pobjedu protiv Villarreala u Europskoj ligi gledao s klupe.

Debitirao je prije osam dana protiv Admire, tijekom prošlog tjedna upisao je nastup i u Kupu gdje je Rapid na penale izbacio niželigaški Amstetten, a sada je eto u trećem nastupu došao do prvijenca koji bi mu mogao otvoriti vrata udarne postave...

(Foto: SK Rapid Wien)

 


Tagovi

Matej JelićRapid Beč

Ostale Vijesti