REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Krenulo je: Sprema se ponuda "koja se ne odbija" za hrvatskog stopera

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.05.22. | 17:48

Vijesti stižu iz dinamičnih krugova Twittera gdje dobro upućeni transfer insider Ekrem Konur tvrdi da će engleski velikan uskoro poslati visoku ponudu na adresu Crvenih bikova.

Iako je tek stigao, Njemačka mu je postala premala. Joško Gvardiol, stoper njemačkog RB Leipziga ne prestaje imperiosinirati zainteresiranu nogometnu javnost. Siguran i pouzdan sa svojih 20 godina na leđima, Joško predstavlja arhetip modernog stopera koji je itekako pokretan i spretan s loptom u nogama.

Uostalom prepoznao je to i CIES (nogometni obzervatorij) koji ga je procijenio na nevjerojatnih 100 milijuna eura, no čini se da do takvog mega transfera neće doći. Barem ne još. Naime, prema pisanju turskog novinara Ekrema Konura, Chelsea je spreman već ovog ljeta poslati 50 milijuna visoku ponudu za usluge našeg reprezentativca.

Ovo nije novost. Gvardiola se i ranije povezivalo s Chelseajem, ali i Newcastleom. Čini se da je ovo ljeta rezervirano za novi rekord jer je dosadašnji rekord najvišeg transfera nekog domaćeg nogometaša iznosio 45 milijuna eura. Toliko je naime plaćen Mateo Kovačić kada je napustio Real Madrid i prešao u Chelsea. Kako je krenulo Jošku, mogao bi on taj rekord srušiti nekoliko puta.


Tagovi

ChelseaMateo KovačićJoško GvardiolRB Leipzig

Ostale Vijesti